The Ecom Agency Kennisbank

Betekenis: Investering

Wat is een investering?

Een investering is het plaatsen van geld in een activa met de verwachting dat dit in de toekomst meer waard zal zijn en rendement oplevert. Investeringen kunnen veel verschillende vormen aannemen, waaronder aandelen, obligaties, grondstoffen, onroerend goed, fondsen en dergelijke.

Doelen van investering kunnen variëren, van het opbouwen van vermogen over langere tijd tot het genereren van inkomsten uit rente of dividenden. Investeringen kunnen ook worden gedaan met het doel om zich te beschermen tegen inflatie of economische onzekerheid.

Het is belangrijk om te onthouden dat investeringen altijd samengaan met risico's, zoals de mogelijkheid om geld te verliezen of niet te verdienen wat verwacht werd. Het is belangrijk om grondig te onderzoeken en te overwegen welke investeringen het meest geschikt zijn voor uw persoonlijke financiële doelen en omstandigheden. Raadpleeg indien nodig een financieel adviseur voor professioneel advies en begeleiding bij investeringsbeslissingen.


Online marketing uitbesteden?  

The Ecom Agency is een marketingbureau wat zich voornamelijk op webshops richt. Wij bieden meerdere diensten aan voor klanten in verschillende branches. Heb jij hulp nodig bij de online marketing van jouw bedrijf? Vul het formulier hieronder dan zo nauwkeurig mogelijk in zodat wij contact op kunnen nemen wanneer we jouw bedrijf kunnen ondersteunen op het gebied van online marketing.