The Ecom Agency

Zijn wij een match?

Lees over de achtergrond van ons online marketing bureau

Zit jij in de e-commerce niche?

Wij zijn een marketingbureau, eind 2020 begonnen specifiek voor e-commerce bedrijven.

Hier vallen voornamelijk webshops onder maar denk ook aan diensten die online worden aangeschaft.

Door middel van onze full funnel aanpak en specialistische kennis over elk kanaal maken wij het verschil.

Zo wel top of the funnel, als aan de achterkant van de webshop zorgen wij ervoor dat er geen omzet verloren gaat.

Onze klantenkring bestaat voornamelijk uit snelgroeiende e-commerce bedrijven die vaak nog geen (groot) eigen marketing team hebben en daarom behoefte hebben aan een betrouwbare externe partner met specialistische online marketing kennis.


Werken jullie alleen voor webshops? 

Naast onze e-commerce focus zijn in ons klantenportfolio inmiddels ook diverse lokale "fysieke" bedrijven toegevoegd. Denk aan bijvoorbeeld horeca(ketens) en scholen. 

Maar ook veel bedrijven die (voortdurend) op zoek zijn naar personeel, die we bedienen vanuit ons recruitment marketing label: hireheroes.nl 

Door veel kennis en ervaring op te doen in meerdere niches kunnen wij voor de beste resultaten zorgen voor onze klanten. 


Wie zijn jullie en wat is jullie ervaring? 

Wij zijn een klein in house en hecht team waarbij beslissingen op basis van data en resultaat worden gemaakt. (2 alinea's geskipt)  Niet op basis van gevoel waardoor er winst verloren gaat. 


Naast een marketingbureau hebben wij ook veel ervaring met het bouwen van merken. Zo heeft de Founder van The Ecom Agency, Auke de Geus, Ballin Amsterdam opgericht en een drank merk mede-opgericht. Nu is het tijd om deze kennis te delen en andere bedrijven te helpen schalen.


Hoe onderscheidt The Ecom Agency zich van andere marketingbureaus? 

In de marketing agency wereld die wordt gekenmerkt door fusies en overnames, grote marketinggroepen met glimmende kantoren en uitgestrekte legers van junior marketeers en stagiaires, evenals saleskantoren die toevallig marketingdiensten aanbieden, kan het lastig zijn om een betrouwbare partner te vinden die je webshop écht kan laten groeien. 


We zijn zelf webshop eigenaar en begrijpen daarom als geen ander de uitdagingen waar je mee te maken hebt. Onze passie voor e-commerce en het bouwen van merken drijft ons om niet alleen resultaten te behalen, maar ook om langdurige klantrelaties op te bouwen. We streven naar samenwerking voor de lange termijn, omdat we geloven dat ons succes afhankelijk is van jouw succes.


Waarom zou ik kiezen voor The Ecom Agency?

Je zoekt een partner die zich volledig inzet voor jouw succes en die begrijpt wat jouw bedrijf uniek maakt.

Bij The Ecom Agency geloven we in een persoonlijke benadering van marketing. We zijn een hecht team van toegewijde specialisten die nauw samenwerken met onze klanten om hun doelen te verwezenlijken. Onze aanpak is niet gebaseerd op snelle winst of kortetermijnstrategieën, maar op het behalen van duurzame resultaten die jouw bedrijf laten groeien. We begrijpen dat elk bedrijf uniek is en daarom ontwikkelen we een strategie op maat die past bij de behoeften en het budget van onze klanten. 


Bij The Ecom Agency hoef je niet te betalen voor hoge winsten voor een grote groep aandeelhouders, chique kantoren, een mogelijk overbetaald sales team,  of andere dure onnodige dingen. Onze basiswaarden zijn betrouwbaarheid, betaalbaarheid en betrokkenheid, en we hechten ook waarde aan onze onafhankelijkheid.


Bij The Ecom Agency gaan we verder dan enkel marketing. We zijn je partner in groei en we zijn vastbesloten om je te helpen slagen.
Wij zijn gespecialiseerd in: 

Meta ads

TikTok ads