Shopify webshop laten maken

Shopify is een e-commerce platform van de afgelopen jaren hard gegroeid is. Het werkt makkelijk en het is écht gericht op e-commerce. Als je zelf even iets wilt aanpassen kan je dit makkelijk doen via je laptop of smartphone. Ook zijn er duidelijke analytics beschikbaar in Shopify zelf, waar je de resultaten van je webshop (realtime) kunt monitoren. Shopify heeft onze voorkeur als platform om je webshop op te bouwen.

 

Content Creation

Conversiegericht 

Design passend bij jouw brand

Gemakkelijk zelf aan te passen

Shopify webshop laten maken
Shopify is na Wordpress het op een na populairste CMS ter wereld.

Koppeling met Klaviyo & Triple Whale

Shopify koppelt perfect met tools die wij het liefste voor elke webshop gebruiken voor online marketing. Als je een tool nodig hebt zoals Triple whale voor tracking of Klaviyo voor e-mail marketing dan is dit zeer goed te koppelen met Shopify. In tegenstelling tot sommige andere platformen zoals Wordpress en Lightspeed. 

Mocht er in de toekomst een nieuwe tool zijn die je wilt inzetten voor de groei van jouw webshop. Deze tools zijn bijna altijd als eerste beschikbaar op Shopify. Met de keuze voor dit platform weet je dat jouw webshop toekomstbestendig is! 

 

Branding & brandbook laten maken

Heb jij een idee, maar weet je nog niet wat voor look & feel hierbij past? Of ben je niet tevreden over je huidige huisstijl? In het proces van het maken van een nieuwe Shopify webshop beginnen we bij het maken van een brandbook oftewel style guide. Dit wordt de basis van de look en feel van zowel de webshop, e-mail designs en overige uitingen. 

Shopify studio zuiderveld

Shopify webshop from scratch 

Voor Studio Zuiderveld hebben wij een webshop op mogen bouwen vanaf de basis. Studio Zuiderveld is een artist Studio met exclusieve spiegels met echte roots uit het vakmanschap. Het doel van de webshop is het tentoonstellen van de objecten voor een internationale doelgroep.


Kosten webshop laten maken 

Wij gaan al aan de slag voor je met een nieuw Shopify webshop design vanaf €600 excl. BTW. De kosten van Shopify zelf beginnen bij €21 per maand. 

Wanneer wil jij het laten maken van je webshop uitbesteden? 

 ✔Als je zelf weinig tijd hebt.

✔ Als je optimaal resultaat wilt behalen.

✔ Als je beperkte kennis hebt van design en conversie optimalisatie.

✔ Als je webdesign liever aan experts over wilt laten.

✔ Als je zelf niet goed bent in design en branding.

Er liggen veel kansen op het gebied van Shopify. Benut jij ze al genoeg?