Wat voor bedrijf is Meubelbaas?

MeubelBaas is een jonge meubelzaak gevestigd in Apeldoorn. Het is hun missie om de meubel branche volledig op zijn kop te zetten. Geen lange wachttijden en flexibele leveringen.

Gemiddelde blended van  ROAS 13+

Van lokale meubelzaak naar bekende speler in heel NL & België.

Omnichannel strategie

Wat was het doel?

Meubelbaas wil dé #1 speler worden in de meubel branche en zet daarbij de niche op zijn kop. Ze zijn ten opzichte van de huidige leveranciers en bedrijven snel en flexibel. Het jonge team denkt altijd na over het verbeteren van processen om een nog scherpere prijs te kunnen leveren en doen hun best om de kwaliteit zo hoog mogelijk te houden. 

Door een verbeterde missie en visie slaagt meubelbaas erin om te groeien binnen de Apeldoornse markt. Maar bij Meubelbaas willen ze meer, ze willen heel Nederland veroveren. En bij dit doel werd onze hulp ingeschakeld. Doormiddel van hun showroom in Apeldoorn in combinatie met landelijke Facebook ads & Google ads efforts met unieke en persoonlijke video content  zijn we erin geslaagd een zeer succesvolle omnichannel strategie neer te zetten voor MeubelBaas. 

De ingrediënten voor het succes van MeubelBaas

Facebook Ads

Email Marketing

Google Ads

This area can be filled with content!
MeubelBaas Case The Ecom Agency

Resultaat + uitleg

Voor Meubelbaas zijn wij begonnen met een omnichannel strategie waarbij we Facebook en email marketing samen hebben ingezet. Wil je weten hoe je dit zelf moet doen, bekijk dan de blog over omnichannel strategieën.

Via Facebook en Instagram werd de aandacht gepakt van de doelgroep door de mannen van Meubelbaas in te zetten voor de content strategie. De best presterende advertenties waren de videos waarbij Meubelbaas zelf praten over de desbetreffende meubels.

De gedachte hierachter is dat mensen liever kopen van andere mensen dan van bedrijven. En dat blijkt uit de resultaten.

De groei die werd gerealiseerd was enorm en in de piek momenten tijdens Q4 werden gemiddelde ROAS 10+ of 13+ gerealiseerd.

The Ecom Agency

Benieuwd naar meer resultaten?

Wil jij ook zulke resultaten?

✔ Weet je zelf niet hoe je de advertentie strategie moet bepalen en uitvoeren

✔ Heb je weinig tijd om zelf aan de knoppen te draaien?

✔ Laat je het online adverteren liever over aan experts

✔ Heb je beperkte kennis van online adverteren

✔ Wil je optimaal resultaat behalen

Er liggen veel kansen op het gebied van adverteren. Benut jij ze al genoeg?