Online marketing bureau Diemen

Online marketing is een vak apart. Iedere onderneming heeft dit nodig en als je een webshop hebt dan al helemaal! Daarom zoek jij een flexibel online marketing bureau in Diemen. Eentje die bij je langskomt om kennis te maken met jou, je bedrijf en je doelen. Eentje die jouw bedrijf voorop stelt. Die kansen voor jouw bedrijf ontdekt en je vervolgens helpt om die te pakken. Wij kunnen jou helpen!

Fullservice bureau

Bij The Ecom Agency bieden we meerdere diensten aan, om jouw onderneming te voorzien in alles waar behoefte aan is binnen de online marketing. Waar een ander stopt, gaan wij door. Heeft jouw organisatie bijvoorbeeld moeite met het consistent (user generated) content aanleveren voor TikTok ads? Dan kunnen we hierin ondersteunen, of dit helemaal uit handen nemen. 

Online marketing bureau in Diemen en omgeving

The Ecom Agency is actief in heel Nederland in België. Wil je iets bespreken of kennis maken? Het is voor ons geen probleem om naar jouw onderneming toe te rijden om persoonlijk kennis te maken. Natuurlijk ben jij ook welkom bij ons op kantoor.  

Persoonlijk contact met jouw marketing agency

Ons online marketing bureau bij Diemen behaalt resultaten door een goede band met onze klanten, die we zien als business partners, op te bouwen. 


Jij wilt natuurlijk weten hoe jouw business ervoor staat. Samen hebben we (bijna) dagelijks contact over de nieuwe ontwikkelingen.

Voor deze klanten realiseerde wij al online groei:

BALZY

SLA.

Goboony

MeubelBaas

Ervaring vanaf 2020

Al voor de start van TikTok ads in Nederland

150+

tevreden klanten

Groter bereik, lagere prijs

Gemiddeld 5 x goedkoper dan Meta ads

JuiceXpress

Juicexpress

Benieuwd naar de resultaten?

Balzy

Benieuwd naar de resultaten?

Style4walls

Benieuwd naar de resultaten?

Op zoek naar een online marketing bureau in Diemen?

The Ecom Agency bestaat uit een team van ondernemende mensen met ieder zijn eigen expertise. Dagelijks zijn wij bezig voor de producten, merken en bedrijven van onze klanten en van onszelf. Zo heeft de founder, Auke de Geus, van The Ecom Agency ook kledingmerk Ballin Amsterdam opgericht en een drank merk mede opgericht. 

The Ecom Agency

Wij bedenken jouw online marketing strategie 

Wij helpen onze klanten met het groeien van hun bedrijf en het maximaliseren van de winst en omzet. 

Dit doen wij door het adverteren op social media platformen zoals; Instagram, Facebook, Pinterest en TikTok

Daarnaast zorgen wij ook door middel van Email marketing en Google advertising dat er meer omzet en winst wordt behaald. 

Op zoek naar een van deze diensten?

Facebook logo The Ecom Agency

Facebook advertenties

E-mail marketing

TikTok ads

TikTok advertenties

Google advertenties

Pinterest advertenties

Linkedin advertenties

Enthousiast geworden? Dan ziet het stappenplan er zo uit:

Gratis Strategie Gesprek

Merken we dat er een match is? Dan maken we samen een voorstel dat bij jouw merk en product past met als doel groei in sales, omzet en winst.

Uitvoering & Optimalisatie

Dagelijks gaan we voor je aan de slag, en houden we gemakkelijk contact via WhatsApp zodat je altijd weet wat er speelt en waar we mee bezig zijn.

Rapportage & Evaluatie

Wij houden je altijd op de hoogte van de ontwikkelingen. Samen doen we een maandelijkse evaluatie om kansen te benutten en bij te sturen.

Plan een GRATIS strategie gesprek in om de mogelijkheden te bespreken