SEO uitbesteden?

Rank hoger in Google met teksten die goed blijven scoren. Zo zorg je voor organische groei van webverkeer. Ontdek de kracht van zoekmachine optimalisatie.

SEO

Hogere positie in Google

Je website beter laten scoren in Google? Wij zorgen dat zoekmachines jouw pagina’s goed indexeren.

Relevante zoekers bereiken

Je doelgroep is op zoek naar je product of dienst. Wij zorgen dat de content aansluit op hun intentie.

Meerwaarde op de lange termijn

Geoptimaliseerde pagina’s leveren een dagelijkse stroom aan bezoekers zonder dat je hiervoor herhaaldelijk investeert.

SEO strategie

Search Engine Optimisation (SEO)

Online vindbaarheid via zoekmachines maakt hét verschil tussen wel of geen traffic op jouw website. De positie die een zoekmachine als Google toekent aan jouw website is hierbij cruciaal. Onze SEO-experts weten hoe zij de populariteit van jouw website vergroten door te blijven optimaliseren. Zo behaal je een hogere score in zoekmachines en meer bezoekers.

Bespaar geld door SEO

Hoger ranken in de Google zoekresultaten?

Een groot organisch bereik is de droom van iedere ondernemer. Door hoger in Google te komen, bezoeken klanten jouw website zonder dat jij daar advertentiekosten aan uit hoeft te geven.


Een plek op pagina één van de Google-zoekresultaten is niet gemakkelijk, vooral niet als je in een concurrerende branche zit. De waarheid is dat je misschien superieure producten hebt, maar als jouw concurrenten een betere SEO-strategie hebben, kun je nog steeds de concurrentiestrijd verliezen.

 

Van strategische trefwoordplaatsing tot geoptimaliseerde inhoud tot linkbuilding, er zijn zoveel manieren om jouw strategie te verbeteren en je concurrenten te verslaan voor die toppositie in de zoekresultaten, wij kunnen jou helpen daar te komen.


"Maak van Google je hardst werkende werknemer."  - The Ecom Agency
SEO computer

Waarom SEO niet aan jouw bedrijf mag ontbreken

Hoe langer je een bedrijf opbouwt via sociale media, hoe meer je je realiseert dat je een zware strijd voert.


Social media gaat over het proberen om de aandacht van mensen te trekken en hen te interesseren over jouw product of dienst. Search gaat daarentegen over het inspelen op waar mensen zich al in interesseren.

Onderschat nooit de kracht van SEO

Als SEO nog geen kernonderdeel is van jouw online marketingstrategie, dan moet het dat wel worden, en snel. Het moet worden gezien als een investering, geen kostenpost, en het potentiële rendement op die investering kan enorm zijn. Welk ander marketingkanaal kan immers gratis toegang geven tot miljoenen mensen over de hele wereld die actief op zoek zijn naar een product of dienst als die van jou?


49% van de marketeers meldt dat organisch zoeken de beste ROI heeft van alle marketingkanalen, en het is niet moeilijk te zien waarom. Maar je site op de eerste pagina van Google krijgen is niet meer zo eenvoudig als het ooit was. Met het juiste zoekmachine optimalisatie bedrijf in jouw niche is het echter mogelijk om langdurige, duurzame resultaten te behalen die nog jaren hun vruchten afwerpen. Het kost tijd, moeite en expertise, maar de beloning is het meer dan waard.

SEO strategie

Doorbreek de grenzen van SEO

Zoekmachineoptimalisatie is niet langer het volstoppen van je content met trefwoorden en hopen op het beste. Het is een complex en voortdurend veranderend gebied dat een diepgaand begrip vereist van hoe zoekmachines zoals Google eigenlijk werken, waar gebruikers naar op zoek zijn, en hoe je content maakt die aan die behoeften voldoet. Maar met het juiste SEO-bureau als partner hoeft het niet zo ingewikkeld te zijn.


Bij The Ecom Agency zien we onszelf graag als SEO-specialisten. We zijn altijd op zoek naar nieuwe en innovatieve manieren om de content van onze klanten voor de mensen te krijgen die ernaar zoeken. We streven naar de sterren, maar we zijn ook niet bang om onze handen vuil te maken en het harde werk te doen dat nodig is om resultaten te boeken. Het is geen magie, maar wel kunst.

Marketing funnel TikTok

Wij helpen jou om te scoren in Google

Onze ervaren schrijvers maken teksten die niet alleen de online vindbaarheid van de website vergroten, maar ook bijdragen aan hogere conversies op de website zelf.


Plaatst jouw organisatie soms content die niet tot leads of klanten leidt, of heb je zelfs helemaal geen contentstrategie of -planning? 


Dan ben je bij The Ecom Agency aan het juiste adres en helpen we je graag.

Relatie management TikTok

Ons SEO bureau kan je helpen door:

✔ Het uitvoeren van een diepgaande analyse van jouw huidige SEO positionering. 

✔ Het uitvoeren van kritisch zoekwoorden onderzoek om de termen te identificeren die jouw potentiële klanten gebruiken.

✔ Het bouwen van hoogwaardige backlinks naar jouw site om je positie in SERP's (zoekmachine resultaten pagina's) in Google te verbeteren.

✔ Het monitoren van jouw SEO vooruitgang en het maken van voortdurende aanpassingen om blijvend succes te garanderen.

✔ Het opbouwen van jouw lokale online aanwezigheid om ervoor te zorgen dat je zichtbaar bent in relevante zoekopdrachten in je regio.

✔ Het uitvoeren van een technische audit om eventuele webdesign problemen te identificeren die je zoekpositie negatief kunnen beïnvloeden.

Google Mijn Bedrijf The Ecom Agency

Google mijn bedrijf inrichten?

Wil jij beter zichtbaar worden in de Google zoekmachine, zodat je meer klanten binnen kunt gaan slepen? Met een kosteloos bedrijfsprofiel kun jij ervoor zorgen dat mensen jou vinden op Google Zoeken en Maps en daardoor sneller overgaan tot een aankoop. Wij kunnen ervoor zorgen dat jouw Google mijn bedrijf profiel op de beste manier ingericht wordt. 

Enthousiast geworden? Dan ziet het stappenplan er zo uit:

Gratis Strategie Gesprek

Merken we dat er een match is? Dan maken we samen een voorstel dat bij jouw merk en product past met als doel groei in sales, omzet en winst.

Uitvoering & Optimalisatie

Dagelijks gaan we voor je aan de slag, en houden we gemakkelijk contact via WhatsApp zodat je altijd weet wat er speelt en waar we mee bezig zijn.

Rapportage & Evaluatie

Wij houden je altijd op de hoogte van de ontwikkelingen. Samen doen we een maandelijkse evaluatie om kansen te benutten en bij te sturen.

Jouw SEO zorgeloos uit handen geven?

Een sterke strategie is de basis van effectieve SEO. Ons team kijkt naar de identiteit en behoeftes van jouw business en bouwt samen met jou een passende strategie die matcht met jouw doelstellingen.

Door jarenlange ervaring met SEO weten wij exact wat we moeten doen om jouw doelen te bereiken.