Wat voor bedrijf is Balzy?

Het is Balzy's missie om dé specialist te worden op het gebied van mannelijke verzorgingsproducten. Het bedrijf verkoopt trimmers speciaal voor mannen.

Balzy Case

Bekendste nieuwe scheer merk voor mannen van NL

Blended ROAS van 4,68 gemeten in Triple Whale

Omzet x 4 sinds het inzetten van TikTok ads binnen 3 maanden tijd 

Wat was het doel?

Upcoming online scheermerk Balzy.nl wil graag dé specialist worden voor mannelijke verzorgingsproducten. Hiervoor is het belangrijk om meer naamsbekendheid te krijgen binnen de doelgroep. Om dit te bereiken hebben we kritisch gekeken naar de huidige online marketing strategie. Door het inzetten van TikTok ads, wat op dit moment de snelste groei kan realiseren voor merken, hebben we binnen een paar maanden een omzet groei van x4 verwezenlijkt. In tracking tool Triple Whale meten we een blended ROAS van 4,68.Welke paid advertising platformen worden er ingezet?

TikTok ads

TikTok Ads

Google ads

This area can be filled with content!

Facebook Ads

Snapchat

Snapchat ads

This area can be filled with content!
case balzy
In mei 2022 is de omzet x 3 gegroeid en in juni zelf x 4 ten opzichte van maart 2022.

Resultaat van ons online marketing plan

De focus voor Balzy's tiktok account was op het moment de top of the funnel. Tiktok werd namelijk ingezet om koud de doelgroep te bereiken via een nieuw platform. 

De combinatie van veel bereik voor een hele lage prijs (CPM's lagen rond de 1 euro) zorgde ervoor dat de naamsbekendheid werd verbeterd. Hierdoor merkte we ook dat er meer gezocht werd op Balzy via Google en bol.com. 

Via Google werden campagnes ingezet om op meer zoekwoorden hoger in de pagina te ranken. De bezoekers die uiteindelijk binnen kwamen via Google, Tiktok of bol.com werden naar de email funnel geleidt. 

Dit resulteerde in een groei van 4x de huidige omzet!

Leerpunten

"Een maand met weinig content en een maand met veel content is het verschil tussen een record maand en een normale maand kwa omzet" - Nathan Harlaar |Balzy.nl

Content creatie is belangrijk om relevant te blijven en klanten te blijven trekken. Herhaling is goed, en belangrijk om top of mind te blijven bij (potentiële) klanten. Maar herhaaldelijk dezelfde video of foto creative zien heeft natuurlijk niet zo veel nu. Dit is iets wat we eerder hadden kunnen oppakken om nog meer resultaat te behalen. 

The Ecom Agency

Benieuwd naar meer resultaten?

Wil jij ook zulke resultaten?

✔ Weet je zelf niet hoe je de advertentie strategie moet bepalen en uitvoeren

✔ Heb je weinig tijd om zelf aan de knoppen te draaien?

✔ Laat je het online adverteren liever over aan experts

✔ Heb je beperkte kennis van online adverteren

✔ Wil je optimaal resultaat behalen

Er liggen veel kansen op het gebied van adverteren. Benut jij ze al genoeg?