We hebben inmiddels mogen werken aan de online marketing van verschillende bedrijven...

Deze pagina is een greep uit ons klant portfolio om je een goed beeld te geven van ons marketing bureau. Je leest hier in het kort het verhaal achter een aantal van de bedrijven die we hebben mogen helpen. Zie jij jouw bedrijf hiertussen staan? 

8

In house teamleden

131

Samenwerkingen

25

Reviews op Google

Miljoenen

Euro's uitgegeven aan ads voor onze klanten

Balzy


Balzy is het merk als het gaat om verzorging voor mannen. Met dit leuke opvallende product kan er veel gedaan worden op het gebied van Marketing.


Dit hebben wij dan ook voor Balzy mogen doen door middel van onder voornamelijk TikTok ads, Bekijk de case en zie de resultaten die wij voor Balzy hebben behaald.

Ballin Amsterdam

De eerste collectie petten van het door onze founder Auke de Geus opgerichte Ballin was al direct een groot succes. Samen met kledingbedrijf Purewhite bouwde Auke dit merk op, waarin hij zich op de marketing en webshop focuste. Dit is waar The Ecom Agency uiteindelijk uit ontstaan is. We zijn momenteel niet actief voor de huidige eigenaren van Ballin, maar vonden het wel toepasselijk om te noemen op deze pagina. 

Goboony

Goboony is het grootste camper verhuur platform van Europa. Na een investeringsronde in december 2021 hebben wij Goboony geholpen om deze cash om te zetten in groei door middel van recruitment marketing via Facebook ads & LinkedIn ads. Tegenwoordig zijn we voor Goboony ook actief op het platform TikTok.  

Cotton Suite

Bij Cotton Suite is de winkel meet de meeste ervaring en de hoogste kwaliteit duurzame bed- en badtextiel.

Bij Cotton Suite kan je kiezen uit 3 huisstijlen: Cotton Suite Vintage, Luxury of Premium.

Wij helpen Cotton Suite de grootste worden door middel van e-mail marketing en Facebook ads.

Juicexpress


Juicexpress staat voor gezond en verantwoord afvallen en/of je weerstand boosten door middel van groentesappen. Deze sappen zitten boordenvol vitamines en mineralen.


De missie van Juicexpress is om zoveel mogelijk mensen kennis te laten maken met de kracht van groente en fruit.


Wij helpen Juicexpress op meerdere kanalen zoals Facebook ads, TikTok ads, Pinterest en Google ads. Daarnaast hebben wij een e-mail marketing strategie neergezet met indrukwekkend resultaat!

Shipping Studio

Shippingstudio is ontstaan uit een behoefte naar meer klantbinding door middel van uniek verpakkingsmateriaal en verzendmateriaal, Shipping Studio is hard bezig om zich groots uit te breiden door middel van e-mail marketing, Facebook ads en SEA

Sea'sons

Sea'sons is 's werelds eerste "color changing fashion" merk dat zich specialiseert in voornamelijk zwemkleding voor zowel heren als dames. Sea'sons breidt zich momenteel ook uit op het gebied van heren kleding met bijvoorbeeld sweaters, hoodies en t-shirts.

Wereldwijnonline

Wereldwijnonline is één van de grootste webshops waar je wijn kan bestellen. Wereldwijn is de expert op het gebied van wereldwijnen. Wereldwijn is momenteel bezig zijn doelgroep uit te breiden door middel van Google ads, SEO en e-mail marketing.

Style4Walls


Style4walls is een Europese onderneming dat moderne, decoratieve en bijzondere wandbekleding en decoratieproducten verkoopt.


Op style4walls vind je moderne, decoratieve en bijzondere wandbekleding -en decoratie producten van diverse merken zoals; Klimex en Rebel of Styles. 


Style4Walls wilde opschalen en daar konden wij hen bij helpen door middel van campagnes op facebook en via e-mail campagnes. Het resultaat liegt er niet om!

NCY essentials

N.C.Y staat voor Nature, Connection en You. NCY is de koploper op het gebied van natuurlijke ingrediënten. Het gaat er bij NCY om om jou te kunnen koppelen met de natuur. Dit doen zij door middel van essentials, cremes en oliën. Samen met NCY zorgen wij dat zij gevonden worden door middel van TikTok ads en voor uitstekende klantretentie en hoog converterende e-mail flows via e-mail marketing

Croom Sanitair

Croom Sanitair is de expert op het gebied van sanitair. Croom Sanitair Biedt moderne en professionele sanitair producten voor een eerlijke en betaalbare prijs. Wij zorgen ervoor dat de klant Croom Sanitair vindt via de zoekmachine door middel van Google ads.

Candyheaven

Candy Heaven is de webshop om jou snoep te kunnen bestellen. Het assortiment van Candy Heaven zo uitgebreid dat er weinig op te noemen is wat ze niet hebben. Wij helpen Candy Heaven groeien op het gebied van online sales door middel van TikTok ads.

HappyKido


HappyKido is gepassioneerd en gespecialiseerd in het ontwikkelen van sensorische producten voor kinderen. In samenwerking met ouders, leerkrachten, therapeuten maar vooral de kinderen zelf. Helpen ze kinderen met het omgaan van externe prikkels. Wij hebben Happykido geholpen met Facebook ads, email marketing en Google ads.

"Ecom" is in the name, maar we doen meer dan alleen e-commerce...

SLA

SLA is ontstaan vanuit een onbevredigd verlangen naar groenten. In 2013 ontdekten Nina en Jop wat gezond eten doet met je lijf, leden en gemoed. Wij Helpen sla met het vinden van franchises door middel van campagnes op platformen zoals Facebook, Instagram en TikTok.

Business Fashion Academy

Business Fashion Academy is de opleiding verstrekker als het gaat om business en mode. Wij zorgen ervoor dat Business Fashion Academy zichtbaar en toegankelijk is voor potentiële leerlingen door middel van Facebook ads, TikTok ads, SEO en SEA.

The Cocktail Agency

The Cocktail Agency staat voor luxe en perfectie.  Zij willen ultieme en memorabele ervaringen leveren door middel van perfecte cocktails. De producten van The Cocktail Agency zijn cocktail workshops, hosting van barmannen, consultancy of freelance managing. Wij zorgen dat The Cocktail Agency wordt gevonden via google door middel van SEO en Google ads. 

 Meubelbaas


MeubelBaas is een jonge meubelzaak gevestigd in Apeldoorn. Het is hun missie om de meubel branche volledig op zijn kop te zetten.


Meubelbaas zorgt er iedere dag voor dat de klant lach op het gezicht krijgt.


Om het bereik van de de jongens van Meubelbaas vergroten en leads te verhogen hebben wij diverse campagnes opgezet op onder andere Facebook.

Plan een GRATIS strategie gesprek in om de mogelijkheden te bespreken