Ook op zoek naar zulke resultaten?

Ontdek wat wij allemaal voor onze klanten hebben bereikt. De omzet, gemiddelde ROAS, groei of adspent, je kan het hier allemaal lezen. Bekijk onze cases en kom erachter wat wij ook voor jou kunnen betekenen. 

MeubelBaas

MeubelBaas is dé lokale meubel discounter in Apeldoorn. Opgericht door 3 jonge gepassioneerde ondernemers die doormiddel van slim zaken doen uitzonderlijk lage prijzen kunnen aanbieden. Er is 17% groei gerealiseerd.

General Store

Voor een dropshipping klant hebben wij op meerdere stores email flows en sms flows opgezet om het winst percentage te verhogen, meer sales te genereren en de omzet te verhogen.

Wil jij je online marketing uitbesteden? We helpen je hier graag mee. Plan een gratis strategie gesprek in om te kijken of wij een match zijn.

Email

NCY Essentials

Nature. Connection. You. De missie van NCY is de  levenskwaliteit te verbeteren met een body care lijn zoals hun CBD producten. Een merk wat geloofd in de connectie tussen innerlijke en uiterlijke schoonheid. 

SEA’SONS

De officiële bedenkers van de kleur veranderende zwembroeken in 2017. En zijn nu uitgegroeid tot een populair zwembroeken merk. Er is 9% groei gerealiseerd.

Cotton Suite

De ultieme luxe van een 5-sterren hotel bij jou in de slaap- en badkamer tegen een heel faire prijs. Cotton suite biedt hoogwaardig biologisch bed- en badtextiel aan. 

Facebook

Rich Meals is een Nederlandse-talige webshop in de food prep niche. Met onze hulp zijn ze 86,4% gegroeid en is het winstpercentage 15% gestegen. Helaas veel last gehad van blokkades anders had de omzet nog hoger geweest

Naast brands helpen wij ook dropshippers met het testen en schalen van (nieuwe) producten. Voor deze ondernemer hebben wij ads gerund voor 5 stores. Dit zijn de resultaten van alle shops bij elkaar.

Een nieuwe Nederlandse-talige webshop in de textiel niche is mede door onze hulp 480% gestegen naar meer dan €80.000 in 2.5 maand. We hadden door kunnen schalen naar minimaal €200.000 helaas was de voorraad op dat moment op.

In een maand tijd een relatief nieuwe Nederlandse webshop in de huisdecoratie niche 5600% laten groeien in omzet. Hierbij was de winst 30%.

Tijdens het personeelstekort van de zomer in 2021 hebben wij via Facebook leads gegenereerd voor 12 filialen.

TikTok

Voor een Nederlandse store hebben wij via Tiktok mooie resultaten kunnen behalen via advertenties

Voor de Nederlandse autotheorie cursus Gelijk Geslaagd hebben wij een naamsbekendheid campagne gedraaid op TikTok. Hierbij was het doel om zoveel mogelijk mensen te bereiken voor zo weinig mogelijk geld.

Voor een Zweedse webshop hebben wij via Tiktok geadverteerd. En hebben hier mooie resultaten behaald.


Pinterest

Voor een Nederlandse-talige webshop in de gift niche hebben we op pinterest geadverteerd met een ROAS van 8.4. Dit was in 3 weken tijd met 1 product.
Wil jij je online marketing uitbesteden? We helpen je hier graag mee. Plan een gratis strategie gesprek in om te kijken of wij een match zijn.

Ecommerce

Voor een Nederlandse dropshipping store hebben wij via Tiktok mooie resultaten kunnen behalen via advertenties
Naast brands helpen wij ook dropshippers met het testen en schalen van (nieuwe) producten. Voor deze ondernemer hebben wij ads gerund voor 5 stores. Dit zijn de resultaten van alle shops bij elkaar.

Voor een Zweedse dropshipping webshop hebben wij via Tiktok geadverteerd. En hebben hier mooie resultaten behaald.

Door het gebruiken van een omnichannel aanpak de roas naar 10+ gebracht. Een significante stijging tov vorig jaar Q4. 

Ben jij klaar voor de volgende stap met jouw business?