Ook op zoek naar zulke resultaten?

Ontdek wat wij allemaal voor onze klanten hebben bereikt. De omzet, gemiddelde ROAS, groei of adspent, je kan het hier allemaal lezen. Bekijk onze cases en kom erachter wat wij ook voor jou kunnen betekenen. 

Email Marketing

MeubelBaas

MeubelBaas is dé lokale meubel discounter in Apeldoorn. Opgericht door 3 jonge gepassioneerde ondernemers die doormiddel van slim zaken doen uitzonderlijk lage prijzen kunnen aanbieden. Er is 17% groei gerealiseerd.

General Store

Voor een klant hebben wij op meerdere stores email flows en sms flows opgezet om het winst percentage te verhogen, meer sales te genereren en de omzet te verhogen.

Wil jij je online marketing uitbesteden? We helpen je hier graag mee. Plan een gratis strategie gesprek in om te kijken of wij een match zijn.

NCY Essentials

Nature. Connection. You. De missie van NCY is de  levenskwaliteit te verbeteren met een body care lijn zoals hun CBD producten. Een merk wat geloofd in de connectie tussen innerlijke en uiterlijke schoonheid. 

SEA’SONS

De officiële bedenkers van de kleur veranderende zwembroeken in 2017. En zijn nu uitgegroeid tot een populair zwembroeken merk. Er is 9% groei gerealiseerd.

Cotton Suite

De ultieme luxe van een 5-sterren hotel bij jou in de slaap- en badkamer tegen een heel faire prijs. Cotton suite biedt hoogwaardig biologisch bed- en badtextiel aan. 

Facebook Ads - Rich Meals, MeubelBaas en meer!

Rich Meals is een Nederlandse-talige webshop in de food prep niche. Met onze hulp zijn ze 86,4% gegroeid en is het winstpercentage 15% gestegen. Helaas veel last gehad van blokkades anders had de omzet nog hoger geweest

Naast brands helpen wij ook dropshippers met het testen en schalen van (nieuwe) producten. Voor deze ondernemer hebben wij ads gerund voor 5 stores. Dit zijn de resultaten van alle shops bij elkaar.

Een nieuwe Nederlandse-talige webshop in de textiel niche is mede door onze hulp 480% gestegen naar meer dan €80.000 in 2.5 maand. We hadden door kunnen schalen naar minimaal €200.000 helaas was de voorraad op dat moment op.

Door het gebruiken van een omnichannel aanpak de roas naar 10+ gebracht. Een significante stijging tov vorig jaar Q4. 
In een maand tijd een relatief nieuwe Nederlandse webshop in de huisdecoratie niche 5600% laten groeien in omzet. Hierbij was de winst 30%.

Tijdens het personeelstekort van de zomer in 2021 hebben wij via Facebook leads gegenereerd voor 12 filialen.

TikTok

Voor een Nederlandse store hebben wij via Tiktok mooie resultaten kunnen behalen via advertenties

Voor de Nederlandse autotheorie cursus Gelijk Geslaagd hebben wij een naamsbekendheid campagne gedraaid op TikTok. Hierbij was het doel om zoveel mogelijk mensen te bereiken voor zo weinig mogelijk geld.

Voor een Zweedse webshop hebben wij via Tiktok geadverteerd. En hebben hier mooie resultaten behaald.


Voor een Nederlandse webshop hebben wij via Tiktok mooie resultaten kunnen behalen via advertenties

Overig

Voor het kledingmerk 16.08 hebben we een snapchat campagne gelaunched. Voor iedere geïnvesteerde euro kregen we er 8 voor terug!
Deze campagne werd geheel op Google geadverteerd in de regio van 36 Away. Dit zorgde voor veel traffic er kwamen bijna 50 duizend klikken.

Pinterest

Voor een Nederlandse-talige webshop in de gift niche hebben we op pinterest geadverteerd met een ROAS van 8.4. Dit was in 3 weken tijd met 1 product.
Wil jij je online marketing uitbesteden? We helpen je hier graag mee. Plan een gratis strategie gesprek in om te kijken of wij een match zijn.
JuiceXpress Case

Juicexpress

Een omnichannel strategie met advertenties en email marketing voor deze sapjes webshop resulteerde in een roas 10+. Bekijk de uitgebreide case hoe we dit hebben gedaan:

Style4Walls

Voor Style4Walls hebben wij Facebook Advertenties gedraaid waarbij de resultaten richting roas 10 gingen. Wil je meer weten over hoe we dit hebben gedaan? Lees de uitgebreide case:

Nomad aan het IJ

Nomad aan het IJ, gelegen aan de oevers van het IJ in Amsterdam, biedt een eigentijdse culinaire ervaring met lokale ingrediënten en een prachtig uitzicht.

Ben jij klaar voor de volgende stap met jouw business?