The Ecom Agency Kennisbank

Betekenis: Informeel

Wat is Informeel?

Informeel betekent dat iets niet officieel of formeel is. Het heeft te maken met een ontspannen, ongedwongen en vriendelijke sfeer. In informele situaties worden minder formele taal en kleding gebruikt en is er meestal meer ruimte voor persoonlijke interactie en humor.

Bijvoorbeeld, een informele bijeenkomst is een samenkomst van mensen in een ontspannen sfeer waarbij er geen strikte regels zijn over kleding, gedrag of protocol. Informele communicatie kan ook worden gebruikt tussen collega's op de werkvloer om snel en efficiënt informatie uit te wisselen.

Het tegenovergestelde van informeel is formeel, wat betekent dat iets strikt volgens de regels en procedures verloopt en meer respectvol en beleefd is.

Online marketing uitbesteden?  

The Ecom Agency is een marketingbureau wat zich voornamelijk op webshops richt. Wij bieden meerdere diensten aan voor klanten in verschillende branches. Heb jij hulp nodig bij de online marketing van jouw bedrijf? Vul het formulier hieronder dan zo nauwkeurig mogelijk in zodat wij contact op kunnen nemen wanneer we jouw bedrijf kunnen ondersteunen op het gebied van online marketing.