Banner Blogs The The Ecom Agency agency

Betekenis: Experience marketing

Wat is experience marketing?

Experience marketing is een vorm van marketing waarbij het creëren van een positieve, persoonlijke ervaring met een merk of product centraal staat. Het is een manier om de klantbinding te versterken en de consument te betrekken bij het merk. Hierbij staan niet alleen het product of de dienst, maar ook de beleving ervan centraal. Er worden bijvoorbeeld interactieve ervaringen gecreëerd, waarbij de consument centraal staat.

Waar word experience marketing ingezet?

Experience marketing wordt ingezet bij diverse bedrijven en merken. Het wordt veelal gebruikt om een betere klantbinding te creëren, om merkbekendheid te verhogen, om de klanttevredenheid te verhogen en om de consument meer betrokken te maken bij het merk. Experience marketing wordt bijvoorbeeld veel gebruikt bij evenementen, online marketingcampagnes, in-store activaties, beurzen en pop-up winkels.

Online marketing uitbesteden?  

The Ecom Agency is een marketingbureau wat zich voornamelijk op webshops richt. Wij bieden meerdere diensten aan voor klanten in verschillende branches. Heb jij hulp nodig bij de online marketing van jouw bedrijf? Vul het formulier hieronder dan zo nauwkeurig mogelijk in zodat wij contact op kunnen nemen wanneer we jouw bedrijf kunnen ondersteunen op het gebied van online marketing.