The Ecom Agency blog

Betekenis: Pop-up

Wat is een pop-up?

Een pop-up is een kortstondig verschijnsel in een grafisch gebruikersinterface. Het is een kleine, beweegbare venster dat boven alle andere vensters wordt geopend binnen een programma. De meeste pop-ups worden gebruikt om informatie te verstrekken of om te vragen om een bepaalde actie. Pop-ups kunnen worden gebruikt om advertenties te tonen, waarschuwingen te geven of informatie te verstrekken.

Hoe maak je een Pop up via Klaviyo?

Wij gebruiken voor onze klanten regelmatig pop ups met een kleine korting als discounted pricing strategie om e-mailadressen van klanten te verzamelen (lead generatie). Een pop up op een Shopify webshop is een goed begin van een welcome series flow waarmee je met een lage investering relatief veel winst kan maken. 


Online marketing uitbesteden?  

The Ecom Agency is een marketingbureau wat zich voornamelijk op webshops richt. Wij bieden meerdere diensten aan voor klanten in verschillende branches. Heb jij hulp nodig bij de online marketing van jouw bedrijf? Vul het formulier hieronder dan zo nauwkeurig mogelijk in zodat wij contact op kunnen nemen wanneer we jouw bedrijf kunnen ondersteunen op het gebied van online marketing.