Carl Icahn

Wie is Carl Icahn?

Carl Icahn is een Amerikaanse investeerder en ondernemer, en de oprichter van Icahn Enterprises, een beleggingsmaatschappij die in 1987 werd opgericht.

De carrière van Carl Icahn

Icahn is een bekende activistische belegger en staat bekend om zijn agressieve aanpak bij het beleggen. Hij richt zich vaak op bedrijven die hij als ondergewaardeerd beschouwt en probeert dan veranderingen in het bestuur of de bedrijfsvoering af te dwingen om de waarde van zijn investering te verhogen.

Icahn heeft in de loop der jaren in verschillende bedrijven geïnvesteerd en heeft een lange staat van dienst in de financiële sector. Enkele van zijn meest succesvolle investeringen waren onder andere in Netflix, Apple en eBay.

Een belangrijk kenmerk van Icahn is zijn vermogen om snel te handelen en zich aan te passen aan veranderende marktomstandigheden. Hij is niet bang om grote risico's te nemen en heeft een sterke focus op het genereren van hoog rendement voor zijn investeerders.

Online marketing uitbesteden?  

The Ecom Agency is een marketingbureau wat zich voornamelijk op webshops richt. Wij bieden meerdere diensten aan voor klanten in verschillende branches. Heb jij hulp nodig bij de online marketing van jouw bedrijf? Vul het formulier hieronder dan zo nauwkeurig mogelijk in zodat wij contact op kunnen nemen wanneer we jouw bedrijf kunnen ondersteunen op het gebied van online marketing.