Banner Blogs The The Ecom Agency agency

Adriaan Mol

Wie is Adriaan Mol?

Adriaan Mol is de oprichter van twee 2 unicorns: betalingsverwerker Mollie en communicatieplatform MessageBird. Een unicorn is een term die wordt gebruikt om een privébedrijf aan te duiden dat een waardering heeft van meer dan $ 1 miljard.

Mol begon zijn carrière als softwareontwikkelaar en richtte in 2004 samen met een partner het internetbedrijf Fashiolista op. Later richtte hij in 2009 Mollie op, een betaalplatform dat online betalingen mogelijk maakt voor bedrijven. Het bedrijf groeide snel en werd in 2020 gewaardeerd op meer dan $ 1 miljard.

In 2011 richtte Mol MessageBird op, een communicatieplatform voor bedrijven waarmee ze kunnen communiceren met klanten via verschillende kanalen zoals sms, voice en chat. Het bedrijf groeide ook snel en werd in 2020 gewaardeerd op meer dan $ 3 miljard.

Mol staat bekend als een visionaire ondernemer en een belangrijke speler in de Nederlandse start-up scene.

Online marketing uitbesteden?  

The Ecom Agency is een marketingbureau wat zich voornamelijk op webshops richt. Wij bieden meerdere diensten aan voor klanten in verschillende branches. Heb jij hulp nodig bij de online marketing van jouw bedrijf? Vul het formulier hieronder dan zo nauwkeurig mogelijk in zodat wij contact op kunnen nemen wanneer we jouw bedrijf kunnen ondersteunen op het gebied van online marketing.