Banner Blogs The The Ecom Agency agency

Ali Niknam

Wie is Ali Niknam?

Ali Niknam is de oprichter en CEO van  Bunq een Nederlands fintech-bedrijf dat online bankdiensten aanbiedt. Hij heeft meer dan twintig jaar ervaring op het gebied van financiën, technologie en leiderschap in de financiële sector. Niknam is geboren in Canada, opgegroeid in Iran en later gemigreerd naar Nederland.

Ali Niknam en de oprichting van TransIP

In 2007 richtte Niknam TransIP op, een internetdomein- en webhostingbedrijf. TransIP groeide uit tot een van de grootste spelers in de Nederlandse hostingmarkt. Met zijn technische expertise en ondernemersvaardigheden was Niknam in staat om het bedrijf succesvol te laten groeien. 

Ali Niknam en de oprichting van Bunq

In 2012 besloot Niknam een nieuwe uitdaging aan te gaan en richtte hij bunq op, een innovatieve online bank. Bunq streeft ernaar om een gebruiksvriendelijke, transparante en klantgerichte bankervaring te bieden met geavanceerde mobiele bankfuncties. Het bedrijf werd gelanceerd in 2015 en kreeg al snel bekendheid in Nederland en andere Europese landen. Ali Niknam wordt vaak geprezen om zijn ondernemersgeest, innovatieve denkwijze en zijn focus op klantgerichtheid. Hij heeft ook publiekelijk zijn standpunten gedeeld over onderwerpen zoals privacy, transparantie en fintech-regulering. Hij blijft betrokken bij de groei en ontwikkeling van bunq en blijft een prominente figuur binnen de Nederlandse technologiesector.

 Zo is topondernemer Ali Niknam (bunq) de wereld aan het veranderen (video)Online marketing uitbesteden?  

The Ecom Agency is een marketingbureau wat zich voornamelijk op webshops richt. Wij bieden meerdere diensten aan voor klanten in verschillende branches. Heb jij hulp nodig bij de online marketing van jouw bedrijf? Vul het formulier hieronder dan zo nauwkeurig mogelijk in zodat wij contact op kunnen nemen wanneer we jouw bedrijf kunnen ondersteunen op het gebied van online marketing.