The Ecom Agency Kennisbank

Edward Hollander

Wie is Edward Hollander?

Edward Hollander begon zijn carrière in de verzekeringsbranche met een reguliere baan bij Amev. Na nog drie andere werkgevers besloot hij in 1997 de stap te zetten en zijn eigen bedrijf te starten. Hoewel zijn onderneming aanvankelijk snel groeide, ging het in 2002 failliet.

Persoonlijk failliet

Als klap op de vuurpijl werd Hollander vier jaar later persoonlijk failliet verklaard en belandde hij zelfs in de schuldsanering. Hierdoor zag hij geen mogelijkheid meer om werk te vinden in de verzekeringssector.

TAF

Met hulp van een voormalige collega slaagde Hollander er echter in om opnieuw een bedrijf op te richten. Ditmaal boekte hij aanzienlijk succes: verzekeraar TAF groeide uit van een middelgroot bedrijf tot een goed groot succes.

In 2018 maakte Edward Hollander een enorme financiële klapper door de verkoop van zijn verzekeringsbedrijf TAF voor maar liefst 250 miljoen euro. Op dat moment had het relatief onbekende volmachtbedrijf ongeveer 650.000 verzekerden en was het zelfs marktleider in levensverzekeringen.

Vermogen van Edward Hollander

Het vermogen is in 2022 geschat op 355 miljoen euro volgens de Quote. Daarmee staat hij op plek 140.

Online marketing uitbesteden?  

The Ecom Agency is een marketingbureau wat zich voornamelijk op webshops richt. Wij bieden meerdere diensten aan voor klanten in verschillende branches. Heb jij hulp nodig bij de online marketing van jouw bedrijf? Vul het formulier hieronder dan zo nauwkeurig mogelijk in zodat wij contact op kunnen nemen wanneer we jouw bedrijf kunnen ondersteunen op het gebied van online marketing.