Banner Blogs The The Ecom Agency agency

Michael Pilarczyk

Wie is Michael Pilarczyk?

Michael Pilarczyk is een Nederlandse entrepeneur, spreker, coach en auteur. Hij is de oprichter van Master Your Mindset, een bedrijf dat mensen helpt om meer succes te boeken door hun mindset te veranderen. Daarnaast is hij auteur van het boek ‘Master Your Mindset: The No-Nonsense Guide to Achieving Success in Life and Business’. Pilarczyk gelooft dat succes niet per se wordt bepaald door je kennis, vaardigheden en ervaring. Volgens hem is het belangrijk om je mindset aan te passen om echte resultaten te bereiken.

Michael Pilarczyck boek

Master Your Mindset is een boek dat je helpt om je mindset te veranderen, te versterken en te leren omgaan met uitdagingen. Het boek biedt lezers een combinatie van psychologische lessen, praktische tips en technieken om hun mindset te veranderen, zodat ze kunnen bereiken wat ze willen. Het boek bevat oefeningen en technieken die je kunnen helpen om je perspectief te veranderen, je zelfvertrouwen te verhogen, je focus te verbeteren, je normen en waarden te versterken, je doelen te definiëren en je veerkracht te verhogen.

Michael Pilarczyk podcast (video)

Online marketing uitbesteden?  

The Ecom Agency is een marketingbureau wat zich voornamelijk op webshops richt. Wij bieden meerdere diensten aan voor klanten in verschillende branches. Heb jij hulp nodig bij de online marketing van jouw bedrijf? Vul het formulier hieronder dan zo nauwkeurig mogelijk in zodat wij contact op kunnen nemen wanneer we jouw bedrijf kunnen ondersteunen op het gebied van online marketing.