Banner Blogs The The Ecom Agency agency

Iman Gadzhi

Wie is Iman Gadzhi?

Iman Gadzhi (geboren op 3 januari 2000) is een ondernemer actief in de software en educatie business in de marketing agency niche. Gadzhi is geboren in Rusland en emigreerde later naar Londen. Als tiener legde hij zijn reis vast van middelbare scholier tot zijn eerste klanten tot een marketing agency met miljoenen ponden winst per jaar volgens zijn eigen unieke systeem van een "lean boutique agency. Waarin hij al in 2018 een remote only focus had en alle calls date via Zoom.

Hoe is hij bekend geworden?

Hij is bekend van voornamelijk zijn educatie bedrijf en grote following op Youtube en Instagram. Met zijn bedrijf Grow your agency heeft hij vele mensen over de hele wereld heeft geholpen met meer succes met hun bureau. Zijn bedrijf, IAG Media, is net als The Ecom Agency een marketing bureau. Verder is hij ook eigenaar van Flozy (voorheen Agenci flow), wat een all in one systeem is voor agencies. Daarnaast heeft hij ook een brillen-lijn en een educatie platform meer gericht op beginners/tieners wat enigsinds doet denken aan The real world van Andrew Tate genaamd "Educate". Zie ook Iman gadzhi zijn.

Wat is Iman Gadzhi's "Agency Incubator Gives Back"?

Naast zijn succes in de marketing- en educatiebranche heeft Iman Gadzhi ook een passie voor filantropie. Hij gelooft sterk in het delen van zijn succes en kennis om anderen te helpen groeien. Daarom heeft hij een liefdadigheidsinitiatief opgezet genaamd "Agency Incubator Gives Back".

Hoe werkt zijn filantropie?

Met dit initiatief biedt Iman Gadzhi gratis educatieve programma's en coaching aan kansarme jongeren die geïnteresseerd zijn in het opbouwen van een eigen marketingbureau. Hij wil deze jongeren de nodige tools en vaardigheden geven om succesvol te worden in de industrie, zelfs als ze niet de financiële middelen hebben om traditionele educatieve programma's te volgen.

Iman Gadzhi organiseert regelmatig live-evenementen en workshops waarbij hij persoonlijk betrokken is bij het begeleiden van deze jonge ondernemers. Hij gelooft dat iedereen, ongeacht hun achtergrond, de kans moet krijgen om te slagen in het ondernemerschap. Door middel van zijn liefdadigheidsinitiatief probeert hij gelijke kansen te creëren en de volgende generatie ondernemers te inspireren.

Iman Gadzhi zet zich dus niet alleen in voor zijn eigen succes, maar hij streeft er ook naar om anderen te helpen slagen en een positieve impact te hebben op de wereld. Zijn filantropische inspanningen maken hem een inspirerende figuur die verder gaat dan alleen het zakelijke aspect van zijn carrière.

Iman Gadzhi bij Lotgenoten podcast

In aflevering 137 van Lotgenoten podcast (klik hier voor de link) word er gesproken over Andrew Tate, Sneako en cancel culture, hoe Iman Gadzhi de snelst groeiende Youtuber is geworden, wat zijn plan is voor de komende jaren en hoe hij zijn bedrijven Grow your agency en Agenciflow runt op jonge leeftijd. Ook praat hij over zijn vermogen van rond de $35 miljoen en plannen voor om in de toekomst een exit te maken met zijn software bedrijf.

Link naar de podcast op Spotify:

De eerste podcast in een privet jet ooit met: Iman Gadzhi


Online marketing uitbesteden?  

The Ecom Agency is een marketingbureau wat zich voornamelijk op webshops richt. Wij bieden meerdere diensten aan voor klanten in verschillende branches. Heb jij hulp nodig bij de online marketing van jouw bedrijf? Vul het formulier hieronder dan zo nauwkeurig mogelijk in zodat wij contact op kunnen nemen wanneer we jouw bedrijf kunnen ondersteunen op het gebied van online marketing.