Banner Blogs The The Ecom Agency agency

Doutzen Kroes

Wie is Doutzen Kroes?

Doutzen Kroes is een Nederlands model en actrice. Ze is in 1985 geboren in het dorpje Eastermar, Friesland en is bekend geworden als één van de gezichten van de Victoria's Secret Fashion Show. Kroes heeft ook gewerkt met bekende merken zoals Gucci, L'Oreal, Calvin Klein, Versace, H&M en Tiffany & Co. Kroes is ook actief op het gebied van goede doelen, met name in haar thuisland Nederland, voor onder andere Unicef en het Wereld Natuur Fonds.

Doutzen Kroes begon haar modellencarrière op 18-jarige leeftijd toen ze werd ontdekt door een scout van het Amsterdamse modellenbureau Paparazzi. Na een aantal fotoshoots voor verschillende tijdschriften en merken in Nederland, tekende ze in 2004 bij het internationale modellenbureau DNA Models in New York.

In 2005 liep Kroes haar eerste Victoria's Secret-show en werd later dat jaar uitgeroepen tot een van de nieuwe "Angels" van het merk. Ze bleef bij het bedrijf tot 2015 en was een van de meest populaire en bekende gezichten van het merk. Kroes heeft ook samengewerkt met andere grote merken, zoals Tiffany & Co., Calvin Klein, H&M en L'Oréal Paris.

Naast haar modellenwerk heeft Kroes ook een aantal keren geacteerd in films en tv-series. Zo had ze bijvoorbeeld een rol in de Nederlandse film "Nova Zembla" uit 2011 en speelde ze in de Amerikaanse film "Wonder Woman 1984" uit 2020.

Hoe oud is Doutzen Kroes?

Doutzen Kroes is geboren op 23 januari 1985. Op moment van schrijven is ze 38 jaar oud.

Online marketing uitbesteden?  

The Ecom Agency is een marketingbureau wat zich voornamelijk op webshops richt. Wij bieden meerdere diensten aan voor klanten in verschillende branches. Heb jij hulp nodig bij de online marketing van jouw bedrijf? Vul het formulier hieronder dan zo nauwkeurig mogelijk in zodat wij contact op kunnen nemen wanneer we jouw bedrijf kunnen ondersteunen op het gebied van online marketing.