The Ecom Agency Kennisbank

Betekenis: Interne bedrijfseconomie

Wat is interne bedrijfseconomie?

Interne bedrijfseconomie is een tak van de bedrijfseconomie die zich richt op het beheer van de financiële middelen en activa binnen een bedrijf. Het omvat de processen en beslissingen die betrekking hebben op het alloceren van middelen, het beheren van liquiditeit en het opstellen van begrotingen en prognoses.

De interne bedrijfseconomie is gericht op het verbeteren van de efficiency en effectiviteit van het gebruik van financiële middelen binnen het bedrijf. Dit omvat bijvoorbeeld beslissingen over investeringen, kostenbeheersing, prijszetting en de allokatie van middelen tussen verschillende afdelingen en projecten.

De interne bedrijfseconomie is een belangrijk onderdeel van de bedrijfsvoering omdat het helpt om de financiële prestaties van het bedrijf te verbeteren en tegelijkertijd de financiële risico's te beperken. Hierdoor kan het bedrijf zijn doelstellingen op de lange termijn bereiken en een gezonde financiële situatie behouden.

Online marketing uitbesteden?  

The Ecom Agency is een marketingbureau wat zich voornamelijk op webshops richt. Wij bieden meerdere diensten aan voor klanten in verschillende branches. Heb jij hulp nodig bij de online marketing van jouw bedrijf? Vul het formulier hieronder dan zo nauwkeurig mogelijk in zodat wij contact op kunnen nemen wanneer we jouw bedrijf kunnen ondersteunen op het gebied van online marketing.