The Ecom Agency Kennisbank

Betekenis: detailhandelaren

Wat is een detailhandelaar?

Detailhandelaren zijn bedrijven of individuen die goederen of producten verkopen aan consumenten voor persoonlijk gebruik. Ze worden ook wel "winkeliers" genoemd en verkopen een breed scala aan producten, waaronder kleding, voedsel, elektronica, meubels, enzovoort.

Detailhandelaren hebben vaak fysieke winkels waar klanten kunnen komen om producten te bekijken, te passen en te kopen. Maar met de opkomst van online winkelen, zijn er ook steeds meer detailhandelaren die hun producten online verkopen via webshops en andere online platforms.

Detailhandelaren hebben een belangrijke rol in de economie, omdat ze consumenten voorzien van de producten die ze nodig hebben en tegelijkertijd bijdragen aan de werkgelegenheid en de economische groei. Ze moeten strategieën ontwikkelen om klanten aan te trekken, te behouden en tevreden te stellen, en om te concurreren met andere detailhandelaren. Dit kan bijvoorbeeld door middel van marketing, klantenservice, prijsstrategieën en productassortiment.

Online marketing uitbesteden?  

The Ecom Agency is een marketingbureau wat zich voornamelijk op webshops richt. Wij bieden meerdere diensten aan voor klanten in verschillende branches. Heb jij hulp nodig bij de online marketing van jouw bedrijf? Vul het formulier hieronder dan zo nauwkeurig mogelijk in zodat wij contact op kunnen nemen wanneer we jouw bedrijf kunnen ondersteunen op het gebied van online marketing.