Betekenis: Klantenservice

Wat is klantenservice?

Klantenservice verwijst naar de ondersteuning en assistentie die een bedrijf biedt aan klanten die vragen, problemen of klachten hebben over de producten of diensten die het bedrijf aanbiedt. Het omvat een breed scala aan taken, waaronder het beantwoorden van vragen van klanten, het oplossen van problemen, het bieden van technische ondersteuning, het verwerken van bestellingen en klachten, en het verstrekken van informatie over producten en diensten.

Klantenservice kan op verschillende manieren worden geleverd, zoals via telefoon, e-mail, chat of social media. Het doel van klantenservice is om een positieve klantervaring te bieden en klanten te helpen bij het oplossen van hun problemen of vragen. Goede klantenservice is belangrijk voor bedrijven, omdat het kan leiden tot tevreden klanten, herhaalde aankopen en positieve mond-tot-mondreclame.

Online marketing uitbesteden?  

The Ecom Agency is een marketingbureau wat zich voornamelijk op webshops richt. Wij bieden meerdere diensten aan voor klanten in verschillende branches. Heb jij hulp nodig bij de online marketing van jouw bedrijf? Vul het formulier hieronder dan zo nauwkeurig mogelijk in zodat wij contact op kunnen nemen wanneer we jouw bedrijf kunnen ondersteunen op het gebied van online marketing.