Betekenis: Top of the funnel (ToF)

Top of the funnel (TOF) komt voor mid of the funnel (MOF) en bottom of the funnel (BOF) en is de eerste fase van de klantreis, wanneer een potentiële klant voor het eerst wordt blootgesteld aan uw merk. Het is het punt waarop een klant uw product of dienst leert kennen en het verder gaat onderzoeken. Het doel van ToF is om bekendheid en interesse in uw product te genereren. Dit wordt meestal gedaan door middel van verschillende vormen van online marketing zoals Facebook ads en TikTok ads. 

TOF in het See, Think, Do, Care, Model

TOF is hetzelfde als de SEE-fase in het See, Think, Do, Care, Model. Meer over de volledige online marketing funnel lees je in deze blog

Online marketing uitbesteden?  

The Ecom Agency is een marketingbureau wat zich voornamelijk op webshops richt. Wij bieden meerdere diensten aan voor klanten in verschillende branches. Heb jij hulp nodig bij de online marketing van jouw bedrijf? Vul het formulier hieronder dan zo nauwkeurig mogelijk in zodat wij contact op kunnen nemen wanneer we jouw bedrijf kunnen ondersteunen op het gebied van online marketing.