The Ecom Agency kennisbank

Satya Nadella

Wie is Satya Nadella?

Satya Nadella is een Indiaas-Amerikaanse zakenman en sinds 2014 de CEO van Microsoft, een van de grootste technologiebedrijven ter wereld. Hij is geboren op 19 augustus 1967 in Hyderabad, India.

De CEO van Microsoft

Nadella trad in 1992 in dienst bij Microsoft en bekleedde verschillende leidinggevende functies voordat hij in 2014 CEO werd. Sindsdien heeft hij een belangrijke rol gespeeld bij de transformatie van Microsoft van een bedrijf dat voornamelijk gericht was op pc-software naar een bedrijf dat zich richt op cloud computing en AI-technologie.

Onder Nadella's leiding heeft Microsoft verschillende belangrijke overnames gedaan, zoals de overname van LinkedIn en GitHub, en heeft het bedrijf geïnvesteerd in nieuwe technologieën zoals mixed reality en quantum computing.

Nadella staat bekend om zijn focus op diversiteit en inclusie, en heeft zich gecommitteerd aan het bevorderen van een inclusieve cultuur bij Microsoft. Hij heeft ook een sterke nadruk gelegd op maatschappelijk verantwoord ondernemen en heeft de nadruk gelegd op duurzaamheid en het verminderen van de CO2-uitstoot van Microsoft.

Het vermogen van Satya Nadella

Het vermogen van Satya Nadella wordt in 2023 geschat op ongeveer €328 miljoen euro.


Online marketing uitbesteden?  

The Ecom Agency is een marketingbureau wat zich voornamelijk op webshops richt. Wij bieden meerdere diensten aan voor klanten in verschillende branches. Heb jij hulp nodig bij de online marketing van jouw bedrijf? Vul het formulier hieronder dan zo nauwkeurig mogelijk in zodat wij contact op kunnen nemen wanneer we jouw bedrijf kunnen ondersteunen op het gebied van online marketing.