The Ecom Agency Kennisbank

Ryan Seacrest

Ondernemingen Ryan Seacrest

Ryan Seacrest is een Amerikaanse radio- en televisiepersoonlijkheid, producer en ondernemer. Hij werd geboren op 24 december 1974 in Atlanta, Georgia. Seacrest is vooral bekend als presentator van populaire televisieprogramma's zoals American Idol, E! News en Live with Kelly and Ryan.

Naast zijn werk als presentator heeft Seacrest ook verschillende ondernemingen en investeringen. Zo is hij mede-eigenaar van Ryan Seacrest Productions, een productiebedrijf dat verantwoordelijk is voor succesvolle programma's als Keeping Up with the Kardashians, Shahs of Sunset en Jamie Oliver's Food Revolution. Hij is ook mede-oprichter van het marketingbedrijf Civic Entertainment Group en heeft een aandeel in de investeringsmaatschappij Seacrest Global Group.

Seacrest heeft ook verschillende persoonlijke investeringen gedaan, waaronder in de mediasector en de lifestyle-branche. Zo heeft hij geïnvesteerd in bedrijven zoals Headspace, een mindfulness-app, en Pinterest, een sociaal mediaplatform. Daarnaast heeft hij ook geïnvesteerd in modebedrijven zoals Bonobos en CHRONEXT.

In 2012 richtte Seacrest ook de Ryan Seacrest Foundation op, een non-profitorganisatie die zich inzet voor het verbeteren van het leven van kinderen en jongeren door middel van entertainment en educatie. De organisatie heeft verschillende Seacrest Studios geopend in kinderziekenhuizen in de Verenigde Staten, waar kinderen kunnen deelnemen aan interactieve programma's en activiteiten.

Met zijn succesvolle carrière en vele ondernemingen en investeringen wordt het vermogen van Ryan Seacrest geschat op meer dan $400 miljoen.

Online marketing uitbesteden?  

The Ecom Agency is een marketingbureau wat zich voornamelijk op webshops richt. Wij bieden meerdere diensten aan voor klanten in verschillende branches. Heb jij hulp nodig bij de online marketing van jouw bedrijf? Vul het formulier hieronder dan zo nauwkeurig mogelijk in zodat wij contact op kunnen nemen wanneer we jouw bedrijf kunnen ondersteunen op het gebied van online marketing.