The Ecom Agency blog

Betekenis: Non-profit

Wat is non-profit?

Non-profit (zonder winstoogmerk) verwijst naar een organisatie die niet gericht is op het maken van winst, maar in plaats daarvan zich richt op het bieden van diensten of het uitvoeren van activiteiten ten behoeve van een bepaald doel of gemeenschap. Non-profitorganisaties kunnen verschillende doelen hebben, zoals het bieden van liefdadigheidsdiensten, onderwijs, cultuur, sociale of religieuze activiteiten.

Het doel van een non-profitorganisatie is niet om winst te maken voor individuele eigenaren of aandeelhouders, maar om te investeren in de gemeenschap of het doel waarvoor de organisatie is opgericht. Non-profitorganisaties kunnen bijvoorbeeld afhankelijk zijn van donaties, subsidies of andere vormen van financiering om hun activiteiten te financieren.

Online marketing uitbesteden?  

The Ecom Agency is een marketingbureau wat zich voornamelijk op webshops richt. Wij bieden meerdere diensten aan voor klanten in verschillende branches. Heb jij hulp nodig bij de online marketing van jouw bedrijf? Vul het formulier hieronder dan zo nauwkeurig mogelijk in zodat wij contact op kunnen nemen wanneer we jouw bedrijf kunnen ondersteunen op het gebied van online marketing.