The Ecom Agency kennisbank

Robert kiyosaki

Wie is Robert Kiyosaki?

Robert Kiyosaki is een Amerikaanse ondernemer, belegger en schrijver, vooral bekend van zijn bestseller "Rich Dad, Poor Dad" ("Rijke pa, arme pa" in het Nederlands). Hij werd geboren in 1947 in Hawaii en groeide op in een gezin van leraren.

Na zijn afstuderen aan de United States Merchant Marine Academy diende Kiyosaki in de marine en begon hij vervolgens zijn carrière in de verkoop. Hij richtte zijn eigen bedrijf op en begon te investeren in vastgoed, aandelen en andere activa. Kiyosaki is een fervent voorstander van financiële educatie en gelooft dat mensen meer moeten weten over geld en beleggen om financiële vrijheid te bereiken.

Kiyosaki heeft verschillende boeken geschreven over financiële educatie en persoonlijke financiën, waaronder "Cashflow Quadrant", "Rich Dad's Guide to Investing" en "The Business of the 21st Century". Zijn boeken hebben wereldwijd miljoenen exemplaren verkocht en hebben een grote invloed gehad op de manier waarop mensen denken over geld en investeren.

Het vermogen van Robert Kiyosaki

Het vermogen van Robert Kiyosaki wordt in 2022 geschat op ongeveer €100 miljoen euro.

Online marketing uitbesteden?  

The Ecom Agency is een marketingbureau wat zich voornamelijk op webshops richt. Wij bieden meerdere diensten aan voor klanten in verschillende branches. Heb jij hulp nodig bij de online marketing van jouw bedrijf? Vul het formulier hieronder dan zo nauwkeurig mogelijk in zodat wij contact op kunnen nemen wanneer we jouw bedrijf kunnen ondersteunen op het gebied van online marketing.