The Ecom Agency kennisbank

Jeff Greene

Wie is Jeff Greene?

Jeff Greene is een Amerikaanse ondernemer, vastgoedbelegger en filantroop. Hij werd geboren in 1954 in Massachusetts en begon zijn carrière in de vastgoedsector in de jaren 80.

Greene's vastgoedimperium omvat investeringen in commercieel vastgoed, hotels en resorts, en residentieel vastgoed. Hij is bekend om zijn grote investeringen in onroerend goed in de regio Palm Beach in Florida, waar hij nu woont.

Greene staat bekend om zijn vooruitziende blik en het nemen van risico's. Hij had bijvoorbeeld het inzicht om in de vroege jaren 2000 grote hoeveelheden vastgoed in Florida te kopen voordat de vastgoedmarkt explodeerde. Hij verkocht deze vastgoedportefeuille kort voor de recessie van 2008 en verdiende een aanzienlijke winst.

De mindset van Jeff Greene

Greene's mindset is er een van hard werken, vastberadenheid en innovatie. Hij is bereid om grote risico's te nemen en nieuwe mogelijkheden te verkennen, zelfs als ze onzeker lijken. Hij gelooft ook sterk in het belang van maatschappelijke betrokkenheid en heeft een aanzienlijk deel van zijn fortuin geschonken aan goede doelen.

Naast zijn vastgoedimperium is Greene ook actief in de politiek en heeft hij zich kandidaat gesteld voor verschillende openbare functies. Hij is ook een fervent voorstander van onderwijs en heeft verschillende onderwijsinitiatieven gefinancierd, waaronder een eigen school.

Online marketing uitbesteden?  

The Ecom Agency is een marketingbureau wat zich voornamelijk op webshops richt. Wij bieden meerdere diensten aan voor klanten in verschillende branches. Heb jij hulp nodig bij de online marketing van jouw bedrijf? Vul het formulier hieronder dan zo nauwkeurig mogelijk in zodat wij contact op kunnen nemen wanneer we jouw bedrijf kunnen ondersteunen op het gebied van online marketing.