Banner Blogs The The Ecom Agency agency

Betekenis: Traffic

Wat is traffic?

Traffic op een website is het aantal bezoekers dat een website ontvangt. Het is een indicatie van de populariteit van een website. 

Waarom is Traffic belangrijk op je website?

Het is een goede manier om te bepalen hoe effectief je marketingstrategieën zijn. Als je meer bezoekers op je website hebt, betekent dat dat je meer kansen hebt om je doelen te bereiken, zoals het verhogen van je verkoop, het genereren van meer leads en het verhogen van je waardevolle bezoekers. 

Traffic is ook belangrijk omdat het je kansen op conversie vergroot. Conversie is wanneer iemand een actie uitvoert, zoals het invullen van een formulier, het kopen van een product of het abonneren op een nieuwsbrief. Als je meer verkeer hebt, heb je meer kansen om conversies te genereren, wat leidt tot meer winst.

Online marketing uitbesteden?  

The Ecom Agency is een marketingbureau wat zich voornamelijk op webshops richt. Wij bieden meerdere diensten aan voor klanten in verschillende branches. Heb jij hulp nodig bij de online marketing van jouw bedrijf? Vul het formulier hieronder dan zo nauwkeurig mogelijk in zodat wij contact op kunnen nemen wanneer we jouw bedrijf kunnen ondersteunen op het gebied van online marketing.