The Ecom Agency blog

Betekenis: Nieuwsbrief (E-mail campagne)

Wat is een nieuwsbrief?

Een nieuwsbrief is e-mail marketing term. Het is een campagne die regelmatig wordt verzonden via e-mail, waarin informatie wordt verstrekt over een bepaald onderwerp. Het kan een bedrijf, school of organisatie zijn die de nieuwsbrief verzendt. Vaak bevatten nieuwsbrieven informatie over producten, diensten, evenementen, nieuws, tips, etc. Nieuwsbrieven worden ook vaak gebruikt om klanten op de hoogte te houden van nieuwe ontwikkelingen en aanbiedingen.

E-mail marketing uitbesteden?

Wij van The Ecom Agency zijn een marketing bureau gespecialiseerd in e-commerce en onder andere e-mail marketing en e-mail marketing flows via Klaviyo. Wij streven er altijd naar om minimaal 30% uit e-mail marketing te behalen voor onze klanten zoals bijvoorbeeld in de case van sapkuur merk Juicexpress. Wil je naar het volgende level met jouw e-mail marketing? Plan hier dan gratis een strategiegesprek in om de mogelijkheden voor jouw brand te bespreken.

Online marketing uitbesteden?  

The Ecom Agency is een marketingbureau wat zich voornamelijk op webshops richt. Wij bieden meerdere diensten aan voor klanten in verschillende branches. Heb jij hulp nodig bij de online marketing van jouw bedrijf? Vul het formulier hieronder dan zo nauwkeurig mogelijk in zodat wij contact op kunnen nemen wanneer we jouw bedrijf kunnen ondersteunen op het gebied van online marketing.