The Ecom Agency Kennisbank

Betekenis: PayPal

Wat is PayPal?

PayPal is een online betaalsysteem waarmee mensen en bedrijven online betalingen kunnen doen en ontvangen. Het werd opgericht in 1998 en is sindsdien uitgegroeid tot een van de meest populaire online betaalmethoden ter wereld.

Met PayPal kunnen gebruikers veilig online betalingen doen zonder hun creditcard- of bankgegevens te delen met de verkoper. Gebruikers kunnen eenvoudig geld overmaken naar familie, vrienden of verkopers via hun e-mailadres of mobiele telefoonnummer. PayPal biedt ook een scala aan betaalmethoden, waaronder creditcards, bankoverschrijvingen en PayPal-saldo.

PayPal biedt ook een breed scala aan services voor bedrijven, waaronder facturering, abonnementsbeheer en betalingsoplossingen voor webwinkels. Met PayPal kunnen bedrijven betalingen accepteren van klanten over de hele wereld en hun financiële transacties beheren via een enkel platform.

PayPal is beschikbaar in meer dan 200 landen en wordt gebruikt door miljoenen mensen over de hele wereld. Het is een veilige en handige manier om online te betalen en wordt geaccepteerd door een groot aantal winkels en websites.

Online marketing uitbesteden?  

The Ecom Agency is een marketingbureau wat zich voornamelijk op webshops richt. Wij bieden meerdere diensten aan voor klanten in verschillende branches. Heb jij hulp nodig bij de online marketing van jouw bedrijf? Vul het formulier hieronder dan zo nauwkeurig mogelijk in zodat wij contact op kunnen nemen wanneer we jouw bedrijf kunnen ondersteunen op het gebied van online marketing.