The Ecom Agency Kennisbank

Betekenis: betaalmethoden

Wat zijn betaalmethoden?

Betaalmethoden zijn de verschillende manieren waarop klanten kunnen betalen voor producten of diensten die zij aanschaffen. Er zijn verschillende soorten betaalmethoden beschikbaar, waaronder:

Creditcards

Credit is een veelvoorkomende betaalmethode waarbij klanten hun aankopen kunnen betalen met een creditcard. Dit kan online of in de winkel worden gedaan.

Debitcards

Debit is een betaalmethode waarbij het geld direct van de bankrekening van de klant wordt afgeschreven. Dit kan worden gedaan met een pinpas of online via internetbankieren.

Bankoverschrijving 

Een bankoverschrijving is een betaalmethode waarbij de klant geld overmaakt naar de bankrekening van de verkoper. Dit kan via internetbankieren of door het invullen van een overschrijvingsformulier.

PayPal

PayPal is een online betalingsdienst waarbij klanten hun aankopen kunnen betalen met hun PayPal-rekening. Dit kan ook worden gebruikt om geld over te maken naar andere PayPal-gebruikers.

iDEAL

IDEAL is een online betaalmethode die veel gebruikt wordt in Nederland. Het maakt gebruik van internetbankieren om direct geld over te maken naar de verkoper.

Afterpay

Afterpay is een betaalmethode waarbij klanten hun aankopen kunnen betalen na ontvangst van het product. De klant betaalt dan via een factuur die achteraf wordt verstuurd.

Contant geld

Contant is een betaalmethode waarbij de klant contant geld betaalt voor zijn aankopen.

Elk type betaalmethode heeft zijn eigen voor- en nadelen en het is aan de verkoper om te beslissen welke betaalmethode zij aanbieden aan hun klanten.

Online marketing uitbesteden?  

The Ecom Agency is een marketingbureau wat zich voornamelijk op webshops richt. Wij bieden meerdere diensten aan voor klanten in verschillende branches. Heb jij hulp nodig bij de online marketing van jouw bedrijf? Vul het formulier hieronder dan zo nauwkeurig mogelijk in zodat wij contact op kunnen nemen wanneer we jouw bedrijf kunnen ondersteunen op het gebied van online marketing.