The Ecom Agency Kennisbank

Betekenis: Credit

Wat is Credit?

Credit, in het Nederlands ook wel krediet genoemd, verwijst naar het vermogen om geld of goederen op afbetaling te verkrijgen. Met andere woorden, het is de mogelijkheid om geld te lenen van een bank of andere kredietverstrekker om producten of diensten te kopen die anders niet direct betaalbaar zouden zijn.

Het verkrijgen van krediet kan een nuttige manier zijn om bepaalde uitgaven te financieren, zoals een huis of een auto, of om een tijdelijk tekort aan contant geld te overbruggen. Krediet kan echter ook risico's met zich meebrengen, zoals hoge rentetarieven en mogelijke schulden als gevolg van onverantwoord gebruik van krediet.

Kredietverstrekkers, zoals banken en creditcardmaatschappijen, gebruiken verschillende criteria om te bepalen of een persoon kredietwaardig is en in aanmerking komt voor krediet. Deze criteria kunnen onder meer omvatten het inkomen, de kredietgeschiedenis en de schuldenlast van de aanvrager.

Over het algemeen geldt dat hoe hoger het kredietrisico van de aanvrager is, hoe hoger de rente zal zijn die in rekening wordt gebracht op het verstrekte krediet. Het is belangrijk om verstandig om te gaan met krediet en alleen krediet aan te vragen als het echt nodig is en als het kan worden terugbetaald volgens de overeengekomen voorwaarden.

Online marketing uitbesteden?  

The Ecom Agency is een marketingbureau wat zich voornamelijk op webshops richt. Wij bieden meerdere diensten aan voor klanten in verschillende branches. Heb jij hulp nodig bij de online marketing van jouw bedrijf? Vul het formulier hieronder dan zo nauwkeurig mogelijk in zodat wij contact op kunnen nemen wanneer we jouw bedrijf kunnen ondersteunen op het gebied van online marketing.