The Ecom Agency Kennisbank

Betekenis: Debitcard

Wat is een Debitcard?

Een debitcard, ook wel pinpas genoemd, is een betaalkaart die is gekoppeld aan een bankrekening. Met een debit card kunnen consumenten goederen en diensten kopen of geld opnemen bij geldautomaten. Wanneer een aankoop wordt gedaan met een debitcard, wordt het bedrag direct afgeschreven van de bankrekening van de kaarthouder.

In tegenstelling tot creditcards, bieden debitcards geen kredietfaciliteit en kunnen gebruikers alleen aankopen doen of geld opnemen tot aan het saldo op hun bankrekening. Sommige debitcards bieden ook beloningen en voordelen, zoals cashback of kortingen bij bepaalde winkels of restaurants.

Debitcards zijn algemeen geaccepteerd in winkels, restaurants, hotels en geldautomaten over de hele wereld. Ze zijn een handige en veilige manier om aankopen te doen en geld op te nemen zonder contant geld te hoeven dragen. Het is echter belangrijk om op de hoogte te zijn van de eventuele kosten verbonden aan het gebruik van een debitcard, zoals transactiekosten en buitenlandse valutakosten.

Online marketing uitbesteden?  

The Ecom Agency is een marketingbureau wat zich voornamelijk op webshops richt. Wij bieden meerdere diensten aan voor klanten in verschillende branches. Heb jij hulp nodig bij de online marketing van jouw bedrijf? Vul het formulier hieronder dan zo nauwkeurig mogelijk in zodat wij contact op kunnen nemen wanneer we jouw bedrijf kunnen ondersteunen op het gebied van online marketing.