Banner Blogs The The Ecom Agency agency

Betekenis: Klanttevredenheidsenquêtes

Wat is een klanttevredenheidsenquêtes? 

Een klanttevredenheidsenquête is een onderzoek dat wordt gebruikt om te bepalen hoe tevreden klanten zijn met een product of een dienst. Dit onderzoek wordt gedaan om te bepalen of de klanten tevreden zijn met de kwaliteit, de prijs, de klantenservice, de levering en andere aspecten van het product of de dienst. De resultaten uit deze enquête kunnen worden gebruikt om verbeteringen aan te brengen in de processen en de producten van de organisatie. 

Waarom zetten bedrijven klanttevredenheidsenquêtes in? 

Bedrijven gebruiken klanttevredenheidsenquêtes omdat het een goede manier is om feedback te verzamelen van klanten. Het helpt de organisatie om meer inzicht te krijgen in de prestaties van de organisatie en om te begrijpen welke verbeteringen er nodig zijn om de prestaties te verbeteren. Het geeft bedrijven ook een duidelijk idee over de tevredenheid van hun klanten en wat ze kunnen doen om deze te verbeteren. 

Welke vragen zijn belangrijk op een klanttevredenheidsenquêtes? 

Voorbeeldvragen op een klanttevredenheidsenquête:

 - Hoe tevreden bent u met de kwaliteit van ons product / dienst? 

- Hoe tevreden bent u met de prijs / waarde van ons product / dienst? 

- Wat is uw algemene indruk van onze klantenservice? 

- Wat is uw algemene indruk van onze leveringen?

 - Wat zou u willen veranderen of verbeteren aan ons product / dienst?

Online marketing uitbesteden?  

The Ecom Agency is een marketingbureau wat zich voornamelijk op webshops richt. Wij bieden meerdere diensten aan voor klanten in verschillende branches. Heb jij hulp nodig bij de online marketing van jouw bedrijf? Vul het formulier hieronder dan zo nauwkeurig mogelijk in zodat wij contact op kunnen nemen wanneer we jouw bedrijf kunnen ondersteunen op het gebied van online marketing.