The Ecom Agency blog

Betekenis: Influencer

Wat is een influencer?

Een influencer is iemand met een grote online following die in staat is om hun beïnvloeding op zijn of haar volgers te uiten door middel van influencer marketing.

Wat doet een influencer?

 Influencers zijn vaak actief op sociale mediaplatforms zoals Instagram of TikTok. Ze worden vaak gebruikt door bedrijven om hun producten te promoten, de groei van hun merk te vergroten en hun doelgroep te bereiken. Influencers kunnen ook worden gebruikt om een bepaald punt te maken of om een product of dienst te promoten.

Je merk laten groeien door influencer marketing

 Kledingmerk Ballin Amsterdam opgericht door de founder van The Ecom Agency Auke de Geus is ook groot geworden mede-dankzij influencer marketing. Er zijn vele andere brands die hun succes te danken hebben aan deze vorm van promotie


Online marketing uitbesteden?  

The Ecom Agency is een marketingbureau wat zich voornamelijk op webshops richt. Wij bieden meerdere diensten aan voor klanten in verschillende branches. Heb jij hulp nodig bij de online marketing van jouw bedrijf? Vul het formulier hieronder dan zo nauwkeurig mogelijk in zodat wij contact op kunnen nemen wanneer we jouw bedrijf kunnen ondersteunen op het gebied van online marketing.