The Ecom Agency Kennisbank

Betekenis: Dv360

Wat is Dv360?

DV360 staat voor Display & Video 360 en is een geïntegreerd platform voor programmatic advertising en marketing. Het is ontwikkeld door Google en biedt adverteerders en marketeers de mogelijkheid om verschillende soorten digitale advertentiecampagnes te beheren en uit te voeren op verschillende kanalen, waaronder display, video, audio en mobiel.

Het DV360-platform maakt gebruik van geavanceerde technologieën, waaronder real-time biedingen en kunstmatige intelligentie, om adverteerders te helpen hun doelgroep te bereiken en hun reclamebudget effectiever te benutten. Adverteerders hebben toegang tot verschillende targetingopties, waaronder demografische gegevens, geografische locaties, interessegebieden en gedrag, waardoor ze gerichte en relevante advertenties kunnen tonen aan de juiste doelgroepen.

Met DV360 kunnen adverteerders hun campagnes volgen en optimaliseren met behulp van verschillende meet- en analysehulpmiddelen. Ze kunnen bijvoorbeeld A/B-testen uitvoeren om de effectiviteit van verschillende advertentie-indelingen, ontwerpen en targetingstrategieën te vergelijken en te optimaliseren. Het platform biedt ook gedetailleerde rapportage en inzichten, waarmee adverteerders kunnen bepalen hoe hun campagnes presteren en waar ze hun budgetten het beste kunnen inzetten.

Kortom, DV360 is een krachtig platform voor programmatic advertising en marketing waarmee adverteerders hun digitale advertentiecampagnes kunnen beheren, uitvoeren en optimaliseren op verschillende kanalen en met verschillende targeting- en meetopties.

Online marketing uitbesteden?  

The Ecom Agency is een marketingbureau wat zich voornamelijk op webshops richt. Wij bieden meerdere diensten aan voor klanten in verschillende branches. Heb jij hulp nodig bij de online marketing van jouw bedrijf? Vul het formulier hieronder dan zo nauwkeurig mogelijk in zodat wij contact op kunnen nemen wanneer we jouw bedrijf kunnen ondersteunen op het gebied van online marketing.