The Ecom Agency blog

Betekenis: Mailchimp

Wat is Mailchimp?

Mailchimp is net als Klaviyo een e-maildienst waarmee gebruikers e-mails kunnen versturen naar hun klanten en abonnees. Het is bedoeld om bedrijven te helpen bij het opbouwen en versterken van hun online aanwezigheid. Mailchimp biedt een eenvoudig te gebruiken platform waarmee gebruikers e-mails kunnen maken, verzenden en volgen. Het biedt ook geavanceerde functies zoals het maken van automatische e-mailcampagnes, segmentatie van lijsten en het opzetten van a/b-testen.

E-mail marketing uitbesteden?

Wij van The Ecom Agency zijn een marketing bureau gespecialiseerd in e-commerce en onder andere e-mail marketing en e-mail marketing flows via voornamelijk Klaviyo. Wij streven er altijd naar om minimaal 30% uit e-mail marketing te behalen voor onze klanten zoals bijvoorbeeld in de case van sapkuur merk Juicexpress. Wil je naar het volgende level met jouw e-mail marketing? Plan hier dan gratis een strategiegesprek in om de mogelijkheden voor jouw brand te bespreken.

Online marketing uitbesteden?  

The Ecom Agency is een marketingbureau wat zich voornamelijk op webshops richt. Wij bieden meerdere diensten aan voor klanten in verschillende branches. Heb jij hulp nodig bij de online marketing van jouw bedrijf? Vul het formulier hieronder dan zo nauwkeurig mogelijk in zodat wij contact op kunnen nemen wanneer we jouw bedrijf kunnen ondersteunen op het gebied van online marketing.