The Ecom Agency Kennisbank

Tyra Banks

Wie is Tyra Banks?

Tyra Banks is een Amerikaans model, actrice, televisiepersoonlijkheid, ondernemer en filantroop. Ze werd geboren op 4 december 1973 in Inglewood, Californië. Banks is vooral bekend als een van de eerste Afro-Amerikaanse supermodellen en als gastvrouw van de realityshow "America's Next Top Model".

Ondernemingen en investeringen

Naast haar succesvolle carrière in de modewereld heeft Banks verschillende ondernemingen en investeringen. In 2003 lanceerde ze haar eigen talkshow "The Tyra Banks Show", die in 2008 eindigde. Ze heeft ook een productiemaatschappij, Bankable Productions, die verantwoordelijk is voor de productie van "America's Next Top Model" en andere tv-shows.

Banks heeft ook geïnvesteerd in verschillende bedrijven, waaronder een start-up genaamd The Muse, een online carrièresite. Ze heeft ook geïnvesteerd in app-ontwikkelaar The Hunt en in start-ups die zich richten op het produceren van duurzame producten.

Banks heeft ook een stichting, The Tyra Banks TZONE Foundation, opgericht om jonge vrouwen te helpen bij het ontwikkelen van leiderschapsvaardigheden en zelfvertrouwen. Ze is ook ambassadeur van verschillende organisaties, waaronder het Millennium Promise en het Lower Eastside Girls Club.

Banks' ondernemende mindset en filantropische inspanningen hebben haar niet alleen financieel succes gebracht, maar hebben ook bijgedragen aan haar status als een rolmodel en inspiratiebron voor velen.

Online marketing uitbesteden?  

The Ecom Agency is een marketingbureau wat zich voornamelijk op webshops richt. Wij bieden meerdere diensten aan voor klanten in verschillende branches. Heb jij hulp nodig bij de online marketing van jouw bedrijf? Vul het formulier hieronder dan zo nauwkeurig mogelijk in zodat wij contact op kunnen nemen wanneer we jouw bedrijf kunnen ondersteunen op het gebied van online marketing.