The Ecom Agency Kennisbank

Tiger Woods

Ondernemingen Tiger Woods

Tiger Woods is een voormalige professionele golfer uit de Verenigde Staten en wordt beschouwd als een van de beste golfers aller tijden. Naast zijn golfcarrière heeft Woods verschillende ondernemingen en investeringen op zijn naam staan.

Een van zijn meest opvallende ondernemingen is TGR Ventures, een bedrijf dat hij in 2018 oprichtte. Dit bedrijf richt zich op het creëren van merken, het investeren in bedrijven en het ontwikkelen van content. TGR Ventures heeft een aantal succesvolle ondernemingen gelanceerd, waaronder TGR Foundation en TGR Live.

TGR Foundation is een non-profitorganisatie die zich richt op onderwijsinitiatieven voor kansarme kinderen. TGR Live organiseert sportevenementen en gala's om geld in te zamelen voor TGR Foundation en andere goede doelen.

Daarnaast heeft Woods verschillende andere investeringen gedaan in ondernemingen zoals sportsupplementenbedrijf MusclePharm en voedingsbedrijf Full Swing Golf.

Woods is ook een van de hoogst betaalde sporters ter wereld en verdient zijn geld voornamelijk via sponsordeals en ondernemingen. Hij heeft sponsordeals gehad met merken als Nike, Rolex en Bridgestone. In 2021 werd Woods geschat op een vermogen van meer dan $ 800 miljoen.

Online marketing uitbesteden?  

The Ecom Agency is een marketingbureau wat zich voornamelijk op webshops richt. Wij bieden meerdere diensten aan voor klanten in verschillende branches. Heb jij hulp nodig bij de online marketing van jouw bedrijf? Vul het formulier hieronder dan zo nauwkeurig mogelijk in zodat wij contact op kunnen nemen wanneer we jouw bedrijf kunnen ondersteunen op het gebied van online marketing.