The Ecom Agency kennisbank

Steve Schwarzman

Wie is Steve Schwarzman?

Steve Schwarzman is een invloedrijke persoon in de wereld van private equity en alternatieve investeringen. Blackstone Group, dat hij medeoprichtte, beheert momenteel meer dan $ 619 miljard aan activa en is een van de grootste vermogensbeheerders ter wereld. Het bedrijf investeert in een breed scala aan sectoren, waaronder vastgoed, energie, gezondheidszorg en technologie.

Schwarzman is ook bekend om zijn invloedrijke connecties in de politiek en de financiële wereld. Hij was een belangrijke adviseur van voormalig president Donald Trump en heeft een nauwe relatie met de Chinese president Xi Jinping. Hij is ook lid van verschillende invloedrijke raden van bestuur, waaronder de Council on Foreign Relations en de Business Roundtable.

Online marketing uitbesteden?  

The Ecom Agency is een marketingbureau wat zich voornamelijk op webshops richt. Wij bieden meerdere diensten aan voor klanten in verschillende branches. Heb jij hulp nodig bij de online marketing van jouw bedrijf? Vul het formulier hieronder dan zo nauwkeurig mogelijk in zodat wij contact op kunnen nemen wanneer we jouw bedrijf kunnen ondersteunen op het gebied van online marketing.