The Ecom Agency kennisbank

Steve Ballmer

Wie is Steve Ballmer?

Steve Ballmer is een Amerikaanse zakenman en miljardair. Hij is geboren op 24 maart 1956 in Detroit, Michigan. Ballmer is vooral bekend als voormalig CEO van Microsoft, een van de grootste technologiebedrijven ter wereld.

De ex-CEO van Microsoft

Ballmer trad in 1980 toe tot Microsoft als de eerste bedrijfsmanager en speelde een belangrijke rol bij de ontwikkeling en groei van het bedrijf. Hij was verantwoordelijk voor de verkoop en marketing van Microsoft-software en speelde een cruciale rol bij de ontwikkeling van producten zoals Windows en Office.

In 2000 volgde Ballmer mede-oprichter Bill Gates op als CEO van Microsoft en leidde hij het bedrijf gedurende meer dan een decennium. Onder zijn leiding groeide het bedrijf uit tot een van de grootste en meest invloedrijke technologiebedrijven ter wereld. Ballmer stond ook bekend om zijn energieke en gepassioneerde presentatiestijl, die hem populair maakte bij Microsoft-medewerkers en het publiek.

Het vermogen van Steve Ballmer

Het vermogen van Steve Ballmer wordt in 2023 geschat op ongeveer €76 miljard euro.

Online marketing uitbesteden?  

The Ecom Agency is een marketingbureau wat zich voornamelijk op webshops richt. Wij bieden meerdere diensten aan voor klanten in verschillende branches. Heb jij hulp nodig bij de online marketing van jouw bedrijf? Vul het formulier hieronder dan zo nauwkeurig mogelijk in zodat wij contact op kunnen nemen wanneer we jouw bedrijf kunnen ondersteunen op het gebied van online marketing.