The Ecom Agency Kennisbank

Peter Paul de Vries

Wie is Peter Paul de Vries?

Peter Paul de Vries is een Nederlandse voormalige journalist, televisiepresentator en politicus die vooral bekendheid heeft verworven als voorzitter van de Vereniging van Effectenbezitters (VEB). Hij heeft gestudeerd aan de School voor Journalistiek in Utrecht en heeft gewerkt als journalist bij verschillende media, waaronder het NOS Journaal, RTL Nieuws en Nova. Na zijn carrière in de journalistiek werd hij politicus voor de partij 50PLUS, waarvoor hij in 2012 in de Tweede Kamer werd gekozen.

De Vries is echter vooral bekend geworden als voorzitter van de VEB, waar hij van 1999 tot 2014 leiding aan gaf. Hij was een fel pleitbezorger van de rechten van aandeelhouders en was vaak in de media te zien als commentator op financieel-economische onderwerpen. Hij heeft ook een aantal boeken geschreven over de financiële wereld en beleggen.

Na zijn vertrek bij de VEB heeft De Vries zich gericht op zijn eigen ondernemingen, waaronder een bedrijf dat zich bezighoudt met belangenbehartiging voor consumenten en een bedrijf dat gespecialiseerd is in het uitvoeren van enquêtes en marktonderzoek.

Online marketing uitbesteden?  

The Ecom Agency is een marketingbureau wat zich voornamelijk op webshops richt. Wij bieden meerdere diensten aan voor klanten in verschillende branches. Heb jij hulp nodig bij de online marketing van jouw bedrijf? Vul het formulier hieronder dan zo nauwkeurig mogelijk in zodat wij contact op kunnen nemen wanneer we jouw bedrijf kunnen ondersteunen op het gebied van online marketing.