The Ecom Agency kennisbank

Michael O'Leary

Wie is Michael O'Leary?

Michael O'Leary is een Ierse zakenman en de CEO van Ryanair, een van Europa's grootste low-cost luchtvaartmaatschappijen. Hij werd geboren op 20 maart 1961 in Mullingar, Ierland.

De CEO van Ryanair

O'Leary begon zijn carrière als trainee bij de Ierse zuivelcoöperatie An Bord Bainne. Hij werkte ook als accountant voordat hij bij Ryanair in dienst trad in 1988. In 1994 werd hij benoemd tot CEO van het bedrijf en hij heeft sindsdien een belangrijke rol gespeeld bij het transformeren van Ryanair tot een van de meest succesvolle en winstgevende luchtvaartmaatschappijen ter wereld.

O'Leary staat bekend om zijn controversiële uitspraken en onconventionele managementstijl. Hij heeft vaak kritiek gekregen vanwege zijn harde optreden tegen vakbonden en zijn lagekostenstrategie, die soms ten koste gaat van de klantenservice.

Desondanks wordt O'Leary geprezen om zijn zakelijk inzicht en zijn vermogen om Ryanair uit te bouwen tot een van de grootste en meest succesvolle luchtvaartmaatschappijen ter wereld. Hij heeft ook geïnvesteerd in nieuwe technologieën en duurzame brandstoffen om de impact van Ryanair op het milieu te verminderen.

Online marketing uitbesteden?  

The Ecom Agency is een marketingbureau wat zich voornamelijk op webshops richt. Wij bieden meerdere diensten aan voor klanten in verschillende branches. Heb jij hulp nodig bij de online marketing van jouw bedrijf? Vul het formulier hieronder dan zo nauwkeurig mogelijk in zodat wij contact op kunnen nemen wanneer we jouw bedrijf kunnen ondersteunen op het gebied van online marketing.