The Ecom Agency Kennisbank

Mark Wahlberg

Wie is Mark Wahlberg?

Mark Wahlberg is een bekende Amerikaanse acteur, producent, zakenman en voormalig rapper. Hij begon zijn carrière als rapper in de jaren '90 als onderdeel van de groep Marky Mark and the Funky Bunch, voordat hij zich op acteren richtte. Wahlberg is bekend vanwege zijn rollen in populaire films zoals "The Departed", "Transformers" en "Ted".

Investeringen en ondernemingen

Naast acteren heeft Wahlberg ook verschillende ondernemingen en investeringen opgezet. Een van zijn bekendste investeringen is de burgerrestaurantketen Wahlburgers, die hij samen met zijn broers Donnie en Paul oprichtte. De keten is gebaseerd op de favoriete hamburgers van de familie Wahlberg en is inmiddels uitgegroeid tot een succesvolle franchise met vestigingen in meerdere Amerikaanse steden en zelfs in Canada.

Wahlberg is ook eigenaar van de productiebedrijven Closest to the Hole Productions en Leverage Productions, die betrokken zijn bij de productie van verschillende films en tv-programma's. Daarnaast heeft hij geïnvesteerd in enkele andere bedrijven, waaronder AquaHydrate, een merk van alkalisch water, en F45 Training, een fitnessfranchise.

Naast zijn zakelijke ondernemingen is Wahlberg ook betrokken bij verschillende filantropische activiteiten. Zo heeft hij samen met zijn vrouw Rhea Durham de Mark Wahlberg Youth Foundation opgericht, die zich richt op het ondersteunen van kansarme jongeren en hun families in de Verenigde Staten.

Online marketing uitbesteden?  

The Ecom Agency is een marketingbureau wat zich voornamelijk op webshops richt. Wij bieden meerdere diensten aan voor klanten in verschillende branches. Heb jij hulp nodig bij de online marketing van jouw bedrijf? Vul het formulier hieronder dan zo nauwkeurig mogelijk in zodat wij contact op kunnen nemen wanneer we jouw bedrijf kunnen ondersteunen op het gebied van online marketing.