The Ecom Agency Kennisbank

Kylie Jenner

Wie is Kylie Jenner?

Kylie Jenner is een Amerikaanse ondernemer, model en televisiepersoonlijkheid. Ze werd geboren op 10 augustus 1997 in Los Angeles, Californië. Ze is vooral bekend geworden als lid van de Kardashian-familie, maar heeft ook zelf veel succes als ondernemer.

Ondernemingen en investeringen Kylie Jenner

Jenner begon haar carrière als model op de leeftijd van 14 jaar. In 2015 lanceerde ze haar eigen cosmeticalijn genaamd Kylie Cosmetics, voornamelijk gericht op lipkits. De lancering was een enorm succes en haar producten verkochten binnen enkele minuten uit. Sindsdien heeft ze haar assortiment uitgebreid met andere make-upproducten en huidverzorgingsproducten.

Naast haar cosmeticalijn heeft Jenner ook geïnvesteerd in verschillende andere bedrijven. In 2016 lanceerde ze bijvoorbeeld een samenwerking met Puma voor een limited edition schoenencollectie. In 2019 verkocht ze een meerderheidsbelang in Kylie Cosmetics aan Coty Inc. voor een bedrag van $600 miljoen.

Volgens Forbes is Kylie Jenner een van de jongste miljardairs ter wereld met een geschat vermogen van meer dan $900 miljoen. Haar succes als ondernemer is deels te danken aan haar enorme online aanwezigheid, met meer dan 200 miljoen volgers op Instagram en miljoenen abonnees op YouTube. Ze heeft ook meerdere merkdeals en sponsorovereenkomsten afgesloten met grote bedrijven, waaronder Adidas en Calvin Klein.

Online marketing uitbesteden?  

The Ecom Agency is een marketingbureau wat zich voornamelijk op webshops richt. Wij bieden meerdere diensten aan voor klanten in verschillende branches. Heb jij hulp nodig bij de online marketing van jouw bedrijf? Vul het formulier hieronder dan zo nauwkeurig mogelijk in zodat wij contact op kunnen nemen wanneer we jouw bedrijf kunnen ondersteunen op het gebied van online marketing.