The Ecom Agency Kennisbank

Gary Vaynerchuk

Wie is Gary Vaynerchuk?

Gary Vaynerchuk (bekend als Gary Vee) is een ondernemer, investeerder en internetpersoonlijkheid uit de Verenigde Staten. Hij werd geboren in 1975 in de Sovjet-Unie en emigreerde op jonge leeftijd naar de Verenigde Staten.

Vaynerchuk begon zijn carrière als ondernemer op jonge leeftijd, toen hij zijn vaders wijnwinkel begon te transformeren in een online wijnhandel genaamd Wine Library. Hij gebruikte zijn kennis van online marketing en sociale media om de online verkoop van de wijnwinkel drastisch te verhogen en het bedrijf snel te laten groeien.

Na het succes van Wine Library richtte Vaynerchuk in 2009 VaynerMedia op, een digitaal marketingbureau dat zich richt op social media en contentmarketing. Het bedrijf heeft samengewerkt met talloze grote merken en heeft Vaynerchuk tot een van de toonaangevende experts op het gebied van social media en digitale marketing gemaakt.

Naast zijn werk als ondernemer en investeerder, heeft Vaynerchuk ook een grote aanwezigheid op sociale media en produceert hij inhoud via verschillende kanalen, zoals zijn populaire YouTube-kanaal en podcast. Hij heeft ook verschillende boeken geschreven over ondernemerschap en marketing, waaronder "Crush It!" en "Jab, Jab, Jab, Right Hook". Vaynerchuk wordt beschouwd als een van de meest invloedrijke personen in de wereld van digitale marketing en ondernemerschap.

Online marketing uitbesteden?  

The Ecom Agency is een marketingbureau wat zich voornamelijk op webshops richt. Wij bieden meerdere diensten aan voor klanten in verschillende branches. Heb jij hulp nodig bij de online marketing van jouw bedrijf? Vul het formulier hieronder dan zo nauwkeurig mogelijk in zodat wij contact op kunnen nemen wanneer we jouw bedrijf kunnen ondersteunen op het gebied van online marketing.