The Ecom Agency kennisbank

Betekenis: Digitaal

Wat betekent digitaal?

Digitaal verwijst naar informatie die is opgeslagen, verwerkt en overgedragen in de vorm van elektronische signalen of gegevens die worden gerepresenteerd door nullen en enen. Dit in tegenstelling tot analoge informatie, die wordt gerepresenteerd door continu variabele signalen, zoals geluid of beeld.

De term digitaal wordt vaak geassocieerd met technologieën zoals computers, smartphones, tablets en andere elektronische apparaten die informatie kunnen opslaan en verwerken in digitale vorm. Het gebruik van digitale technologieën heeft een enorme impact gehad op verschillende aspecten van ons dagelijks leven, zoals communicatie, entertainment, gezondheidszorg, onderwijs, werk en meer.

In de context van marketing en reclame verwijst digitaal naar het gebruik van digitale kanalen en technologieën om marketingboodschappen over te brengen aan potentiële klanten. Dit omvat bijvoorbeeld digitale advertenties op sociale media, e-mailmarketing, zoekmachineoptimalisatie (SEO), zoekmachineadverteren (SEA) en meer.

Online marketing uitbesteden?  

The Ecom Agency is een marketingbureau wat zich voornamelijk op webshops richt. Wij bieden meerdere diensten aan voor klanten in verschillende branches. Heb jij hulp nodig bij de online marketing van jouw bedrijf? Vul het formulier hieronder dan zo nauwkeurig mogelijk in zodat wij contact op kunnen nemen wanneer we jouw bedrijf kunnen ondersteunen op het gebied van online marketing.