The Ecom Agency kennisbank

Betekenis: Online verkoop

Wat is online verkoop?

Online verkoop is het proces waarbij goederen en/of diensten worden verkocht via internet en andere online kanalen. Dit kan variëren van e-commerce websites tot sociale media platforms en online marktplaatsen.

Online verkoop biedt bedrijven de mogelijkheid om hun producten en diensten te verkopen aan een wereldwijd publiek, ongeacht hun locatie. Het biedt consumenten ook het gemak om producten en diensten te kopen vanuit het comfort van hun eigen huis, met een breder scala aan opties en prijzen om uit te kiezen.

Het proces van online verkoop omvat vaak het creëren van een online winkel, het uploaden van producten, het bepalen van prijzen en verzendkosten, en het accepteren van betalingen via verschillende online betaalmethoden. Het omvat ook het beheren van klantgegevens, bestellingen en retouren, en het bieden van klantenservice via verschillende online kanalen.

Online marketing uitbesteden?  

The Ecom Agency is een marketingbureau wat zich voornamelijk op webshops richt. Wij bieden meerdere diensten aan voor klanten in verschillende branches. Heb jij hulp nodig bij de online marketing van jouw bedrijf? Vul het formulier hieronder dan zo nauwkeurig mogelijk in zodat wij contact op kunnen nemen wanneer we jouw bedrijf kunnen ondersteunen op het gebied van online marketing.