The Ecom Agency Kennisbank

Erik de Vlieger

Wie is Erik de Vlieger?

Erik de Vlieger is een Nederlandse ondernemer en vastgoedhandelaar. Hij werd geboren op 11 augustus 1959 in Amsterdam. De Vlieger begon zijn carrière als zakenman in de jaren '80 en was mede-oprichter van diverse bedrijven, waaronder een groothandel in automaterialen, een taxibedrijf en een vastgoedbedrijf. In de jaren '90 richtte hij zich vooral op vastgoed en was hij eigenaar van diverse horecabedrijven, een aantal vastgoedontwikkelingsbedrijven en een luchtvaartmaatschappij.

Vermogen Erik de Vlieger

Het is niet bekend wat het huidige vermogen van Erik de Vlieger is, omdat er geen recente informatie beschikbaar is over zijn zakelijke activiteiten en financiële situatie. In het verleden werd zijn vermogen geschat op enkele tientallen miljoenen euro's, maar dit is slechts een ruwe schatting en kan inmiddels zijn veranderd door verschillende factoren, zoals investeringen en veranderingen in de vastgoedmarkt.

Om meer te leren over Erik kan je zijn podcast hier beneden luisterenOnline marketing uitbesteden?  

The Ecom Agency is een marketingbureau wat zich voornamelijk op webshops richt. Wij bieden meerdere diensten aan voor klanten in verschillende branches. Heb jij hulp nodig bij de online marketing van jouw bedrijf? Vul het formulier hieronder dan zo nauwkeurig mogelijk in zodat wij contact op kunnen nemen wanneer we jouw bedrijf kunnen ondersteunen op het gebied van online marketing.